Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: MIELE, A.; FIORAVANÇO, J. C.

The demand for organic products increases yearly throughout the world.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: NASSU, R. T.; BRITO, G. F.; SILVA, M. L. P. da; BERNDT, A.; TULLIO, R. R.; ALENCAR, M. M. de

Sensory attributes of beef are very important in consumer?s point of view, mainly regarding to its tenderness and flavour.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: SANTOS, I. H. V. da S.; SILVA, M. B. N. da; MENEZAS, G. M. de; OLIVEIRA, T. W. de; SANTOS, M. R. A. dos; AZEVEDO, M. S. de

Celiac disease is a condition in which genetically predisposed people have an autoimmune reaction to gluten proteins found mainly in wheat. Celiac disease patients have few and expensive options of gl... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: MIELE, A.; ZANUS, M. C.; RIZZON, L. A.

Brazilian wine production is concentrated in the Serra Gaúcha region, which is located is Rio Grande do Sul, the southern atate of the country.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2009

Autoria: VERÍSSIMO, C. M.; MORAIS, S. de M.; LIMA, L. L. de A.; PEREIRA, G. E.; MACIEL, M. I. S.

The need for rapid and low-cost methods has made consumer-based methodologies, such as check-all-that-apply (CATA), a reality in sensory science instead of the traditional tools, namely, descriptive a... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: GUEDES, A. M. M.; SÁ, D. de G. C. F. de; ANTONIASSI, R.; WILHELM, A. E.; FARIA-MACHADO, A. F. de; TORREZAN, R.

The Brazilian food industry and government reached a consensus on progressively reducing the content of industrial trans fatty acids (TFA) in food products due to its health effects. French fries are... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: BARBOSA, I. de P.; OLIVEIRA, A. C. B. de; ROSADO, R. D. S.; SAKIYAMA, N. S.; CRUZ, C. D.; PEREIRA, A. A.; PEREIRA, A. A.

The specialty coffee market has grown significantly in the past decades and has several cultivars with productive potential. The objective of this study was to evaluate the sensory profile of the beve... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: BIASOTO, A. C. T.; MARQUES, E. J. N.; FREITAS, S. T. de; NASSUR, R. de C. M. R; OLIVEIRAM W, P. de; MEDEIROS, E. P. de

This study aimed to develop and validate models to determine wine sensory profile using visible/near infrared (Vis/NIR) spectroscopy.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: CRUZ, A.; CASTRO, W.; FARIA, J.; BOLINI, H.; DELIZA, R.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: ROCHA, W. S. da; ALCANTARA, M. de; BARROS, V. V. F.; OLIVEIRA, D. C. R. de; DELIZA, R.

Sensory product characterization by consumer using check-all-that-apply (CATA) questions is increasing. However, there are still some methodological issues to sort out, and the order of presentation o... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.