Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: BORGES, E. N.; ARAÚJO, C. de A.; MONTEIRO, B. S.; SILVA, A. S.; ALBUQUERQUE, L. de F.; ARAUJO, G. G. L. de; CAMPOS, F. S.; GOIS, G. C.; SOUZA, R. C. de; ARAÚJO, A. O. de

This study aimed to evaluate fermentation losses and the fermentation profile of cactus pear silage with buffel grass predried. Five levels of inclusion of buffel grass pre-dried in cactus pear silage... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2023

Autoria: ARAUJO, G. G. L. de; ARAÚJO, C. de A.; GOIS, G. C.; MAGALHÃES, A. L. R.; NOVAES, J. J. da S.; RODRIGUES, J. M. da C. da S; GUIMARÃES, Y. S. R.; PERAZZO, A. F.; SILVA, T. G. F. da; SANTOS, E. M. dos; CAMPOS, F. S.

The objective was to evaluate the fermentation profile, aerobic stability, chemical composition, and mineral content of silages of mango combined with cocoa pod husk meal. A completely randomized desi... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: MIRANDA, M. Z. de

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2008

Autoria: NASCIMENTO, R. R. do; EDVAN, R. L.; NASCIMENTO, K. dos S.; BARROS, D. M. A.; BARROS, L. de S.; CAMBOIM, L. F. R.; SILVA, T. P. D. e; MIRANDA, R. de S.; ARAÚJO, M. J. de; LIMA NETO, A. F.; BEZERRA, L. R.; SANTOS, F. N. de S.; SANTOS, E. M.; LIMA, S. B. P. de

The objective of this study was to obtain different dry matter contents and proportions of melon plant biomass for silage making. A completely randomized design with factorial arrangement (3 x 2) and... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2023

Autoria: SOUZA, G. da S. e; GOMES, E. G.

The assessment of productive efficiency of a public research institution is of fundamental importance for its administration. A better management of available resources may be accompliched if managers... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: GAESE, C. F.; BUNGENSTAB, D. J.; ALMEIDA, R. G. de; FERREIRA, A. D.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: TUPY, O.; FERREIRA, R. de P.; ESTEVES, S. N.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: REIS, F.; MACHÍN, L.; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R.; ARES, G.

The influence of time pressure on consumer perception may be particularly relevant for the design of food packages. The aim of the present work was to evaluate the influence of time-constraint on resu... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: MALFATTI, C. E.; FONTANELI, R. S.; VERDI, A. C.; SANTOS, H. P. dos; BIAZUS, V.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: TEIXEIRA, C. E. F.; FONTANELI, R. S.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.