Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: SANTOS, V. R. V. dos; McNANUS, C.; PERIPOLLI, V.; TANURE, C. B.; LIMA, P. de M. T.; CORRÊA, P. S.; BRITO, D. L.; TORRES, S. E. F. de A.; LOUVANDINI, H. The aim of this study was to evaluate the effect of three different grazing systems: isolated, alternate and simultaneous, on feed intake, performance and carcass characteristics of sheep. About 5.2 h... ... |
Autoria: PASQUINI NETO, R.; LOBO, A. A. G.; SILVA, G. V. DA; MEDEIROS, S. R. de; PEDROSO, A. de F.; RODRIGUES, P. H. M. The adoption of intensive management allows achieving high productivity with financial and environmental advantages. |
Autoria: PASQUINI NETO, R.; MILHORINI, P.; BARBOSA, M. C.; MELO, M. N. V. DE; MEDEIROS, S. R. de; PEZZOPANE, J. R. M. Methane gas (CH4), associated with climate change, is produced in the soil by anaerobic microorganisms. These decompose the carbon present in organic matter and convert it into CH4. |
Autoria: PASQUINI NETO, R.; LOBO, A. A. G.; SILVA, G. V. DA; COLOSSO, L. A.; PEDROSO, A. de F.; RODRIGUES, P. H. M. The adjustment of stocking rates of production systems is a technique used to increase animal productivity per area, by defining the availability of forage mass per animal in a predefined time. |
Autoria: BERNDT, A.; TOMKINS, N. W. The growing global demand for food of animal origin will be the incentive for countries such as Australia and Brazil to increase their beef production and international exports. This increased supply... ... |
Autoria: PASQUINI NETO, R.; PÁDUA, G. S. DE; MELO, N. N. V. DE; FURTADO, A. J.; MEDEIROS, S. R. de; RODRIGUES, P. H. M. This study evaluated the effects of intensification and integration in animal production systems on the feed conversion ratio (FCR) of beef cattle. |
Autoria: PASQUINI NETO, R.; RODRIGUES, P. H. M.; MILHORINI, P. C.; BOSI, C.; BERNDT, A.; PEZZOPANE, J. R. M. Adequate agricultural practices are necessary to improve the sustainability of livestock and the intensification of production systems allows the control of plant and animal resources to achieve high... ... |
Autoria: PASQUINI NETO, R.; FURTADO, A. J.; DIAVOLEMENOS, C. M. C.; ABDALA FILHO, A. L.; PERNA JÚNIOR, F.; OLIVEIRA, P. P. A. Due to seasonality, the main factor responsible for low productivity of livestock is the lack of forage nutritional quality in some months of the year. |
Autoria: LOBO, A. A. G.; FURTADO, A. J.; SILVA, G. V. DA; PASQUINI NETO, R.; BERNDT, A.; BUENO, I. C. DA S. Intensification and integration of grazing systems result in better animal performance and bring beneficial effects to the environment through the reduction of enteric methane emissions as well as imp... ... |
Autoria: PASQUINI NETO, R.; VECHI, R.; BOSI, C.; MEDEIROS, S. R. de; PEZZOPANE, J. R. M.; OLIVEIRA, P. P. A. Determining the nutritional value of forage under grazing allows for a more efficient understanding of the system?s productive capacity and animal performance. |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.