Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: MENEZES, D. R.; COSTA, R. G.; ARAUJO, G. G. L. de; PEREIRA, L. G. R.; MEDEIROS, G. R. de; OLIVEIRA, J. S.; NASCIMENTO, T. V. C.; RODRIGUES, R. T. de S.; PEREIRA FILHO, J. M.; BUSATO, K. C.

The aim of this study was to evaluate the intake, digestibility, performance, and carcass characteristics of lambs fed different levels of replacement (0, 15, 30, and 45 % based on dry matter, DM) of... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: MORO, G. V.; RODRIGUES, A. P. O.; ANDRADE, C. L.; PAULO, F. G. de; CAFÉ, M. B.

The aim of this study was to evaluate the inclusion of different levels of soybean meal in pirarucu’s diet. 200 pirarucu juveniles (152.15 ± 0.8 g) were distributed in 20 polyethylene tanks with a con... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2024

Autoria: BORGES, W. L.; GARCIS, J. P.; TEIXEIRA, P. C.; POLIDORO, J. C.

The objective of this study was to evaluate the efficiency of granulated formulations, made using calcined bone meal as a phosphorus source, on cowpea, soybean, and corn in the Amapá State, Eastern Br... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2023

Autoria: SOARES, M.; FRACALOSSI, D. M.; FREITAS, L. E. L. de; RODRIGUES, M. S.; REDIG, J. C.; MOURIÑO, J. L. P.; SEIFFERT, W. Q.; VIEIRA, F. do N.

The objective of this work was to evaluate the performance of Litopenaeus vannamei fed different levels (0, 25, 50, 75, and 100%) of soybean protein concentrate (63.07% crude protein, CP) to replace f... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: LIMA, G. J. M. M. de; TAVERNARI, F. de C.; LELIS, G. R.; MANZKE, N. E.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: TAVERNARI, F. de C.; LELIS, G. R.; MANZKE, N. E.; LIMA, G. J. M. M. de

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: PREICHARDT, L. D.; HAUBERT, L.; BERTOL, T. M.; VICENZI, R.; MEINHART, A. D.; SILVA, W. P. da; FIORENTINI, A. M.

Resumo: Staphylococcus xylosus is a microorganism that has important physiological and technological characteristics that make it suitable for use as a starter culture in fermented meat products. For... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: SILVEIRA, S. R.; TERRY, S. A.; BIFFIN, T. E.; MAURÍCIO, R. M.; PEREIRA, L. G. R.; FERREIRA, A. L.; RIBEIRO, R. S.; SACRAMENTO, J. P.; TOMICH, T. R.; MACHADO, F. S.; CAMPOS, M. M.; GAMA, M. A. S. da; CHAVES, A. V.

The objective of this study was to (a) evaluate the effect of replacing soybean meal (SBM) with soybean cake (SBC) on feeding behavior, rumen fermentation, milk production, nutrient digestibility and... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: ARAÚJO, R. B.; RUIZ, J.; RODRIGUES, S.; KRABBE, E. L.; CHEN, J.; WEDEKIND, K.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: CASTRO, S. F.; BERTECHINI, A. G.; TEIXEIRA, L. V.; MAZZUCO, H.; AMORIM, B. G.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2014

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.