Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: PENIDO, A. C.; REIS, V. U. V.; REZENDE, E. M. de; ROCHA, D. K.; OLIVEIRA, J. A.; ROSA, S. D. V. F. da Coffee seeds are classified as intermediate because they have low tolerance to desiccation and low longevity. Consequently, moisture control and storage conditions are important factors in maintaining... ... |
Sedimentary Basin Water and Energy Storage: a low environmental impact option for the bananal basin. Autoria: HUNT, J. D.; NASCIMENTO, A.; GUZMAN, O. J. R.; FURTADO, G. C. de A.; CATEN, C. S. T.; TOMÉ, F. M. C.; LEAL FILHO, W.; DURIN, B.; LOPES, M. A.; WADA, Y. Groundwater storage is an important water management solution that is overlooked by several countries worldwide. This paper evaluates the potential for storing water in the Bananal sedimentary basin a... ... |
Autoria: ABREU, G. F.; ROSA, S. D. V. F. da; COELHO, S. V. B.; PEREIRA, C. C.; MALTA, M. R.; FANTAZZINI, T. B.; VILELA, A. L. Storage is important in the coffee post-harvest. Determining the maximum period that coffee can remain storaged is important aiming to reduce losses in quality and, consequently, allow the producer to... ... |
Autoria: CHARLES, F.; VIDAL, V.; PAIVA, C.; FILGUEIRAS, H. A. C.; SALLANON, H.
|
Autoria: SOUZA, J. M. L. de; ROCHA, J. M.; CARTAXO, C. B. da C.; VASCONCELOS, M. A. M. de; ALVARES, V. de S.; NASCIMENTO, M. N.; YOMURA, R. B. T.; KAEFER, S. Cupuaçu [Theobroma grandiflorum (Wild ex Spreng.) K. Schum] seeds have been employed for a long time in the Amazon region for food purposes. Similar to cocoa, processed cupuaçu pulp and seeds can be u... ... |
Autoria: CARVALHO, L. J. C. B.; AGUSTINI, M. A. V.; ANDERSON, J. V.; VIEIRA, E. A.; SOUZA, C. R. B. de; CHEN, S.; SCHAAL, B. A.; SILVA, J. P. da ABSTRACT: BACKGROUND: Cassava (Manihot esculenta Crantz) storage root provides a staple food source for millions of people worldwide. Increasing the carotenoid content in storage root of cassava could... ... |
Autoria: SOUSA, A. K. A. de; FOGACA, F. H. dos S.; ARAUJO, T. D. S.; CASTRO, K. N. de C.; PEREIRA, A. M. L.; CANUTO, K. M.; BRITO, E. S. de; MAI, M. G.; MAGALHAES, J. A. We investigated the effect of Alpinia zerumbet essential oil on the quality and shelf life of tambaqui (Colossoma macropomum) fillets stored under refrigeration (10.0 ± 0.5 °C) for 14 days. The treatm... ... |
|
|
Autoria: LIMA, M. A. C. de; SILVA, A. L. da; SANTOS, P. de S.; AZEVEDO, S. S. N.; ASSIS, J. S. de A completed y randomized design was used with four replicates. |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.