Search Publications
Filter by:
Author(s): KUNZ, A.; MATTEI, R. M.; STEINMETZ, R. L. R.; MIGUEL, W. C.
|
Author(s): PIROLLI, M.; SILVA, M. L. B. da; MEZZARI, M. P.; MICHELON, W.; PRANDINI, J. M.; SOARES, H. M.
|
Author(s): MENEGALI, W.; BOLSAN, A. C.; STEINMETZ, R. L. R.; ANTES, F. G.; KUNZ, A.
|
Author(s): CANOSSA, S.; AGUSTINI, B. C.; MANFROI, V.; SILVA, G. A. da O objetivo deste trabalho foi avaliar a capacidade fermentativa, a produção de sulfeto de hidrogênio, a formação da proteína killer e a sensibilidade ao fator killer de 100 linhagens de leveduras cole... ... |
Author(s): ZACCARON, G. F.; SILVA, G. A. da; AGUSTINI, B. C.; BERND, L. P. As leveduras, dependendo do ambiente, podem ter características diferentes, fazendo com que o vinho de uma região tenha uma característica específica. |
Author(s): WLODARCZYK, S. R.; SOUZA, R. C. de; BONFIM, T. M. B.; BRAND, D.; SILVA, G. A. da A produção de sulfeto de hidrogênio por leveduras é um problema frequente durante a elaboração de vinhos. O sulfeto de hidrogênio é um gás que produz o odor característico de ovos podres. Portanto, é... ... |
Author(s): ALLIEVI, M. J.; CANTAO, M. E.; DELFORNO, T. P.; CRUZ, L. M. de O.; SILVEIRA, D. D.; BELLI FILHO, P. Abstract: The efficiency of biofilters depends on the microbial community, so it is crucial to understand the structural/functional dynamics and identify the key microbial genera associated with treat... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.