Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: SCHIMEL, D.; KELLER, M. Ecologists are increasingly tackling questions that require significant infrastucture, large experiments, networks of observations, and complex data and computation. Key hypotheses in ecology increasi... ... |
Autoria: TORRES, R. C.; MARTINS, L. E. G. Non-functional requirements (NFR) are related to the user satisfaction about the quality attributes of the information system. In some cases these requirements are ignored or implemented by the end of... ... |
Autoria: BONACIN, R.; NABUCO, O. F.; PIEROZZI JUNIOR, I. Agriculture is both highly dependent on water resources, and impacting on these resources. Regardless of advances in the area, the impacts of water scarcity and climatic changes on agriculture, as wel... ... |
Autoria: KUROZAWA, L. E.; EL-AOUAR, A. A.; SIMÕES, M. R.; AZOUBEL, P. M.; MURR, F. E. X. The objective of this paper was to determine the thermal conductivity and the ther mal diffusivity of papaya as a function of temperature using the probe technique. A probe, with a heater wire to appl... ... |
Autoria: AZOUBEL, P. M.; EL-AOUAR, A. A.; KUROZAWA, L. E.; ANTONIO, G. C.; MURR, F. E. X. The objective of this work was the study of osmotic dehydration of cashew apple slices in sucrose solutions as a function of temperature (30-50 0C), solution concentration (40-60% w/w) and immersion t... ... |
Autoria: EL-AOUAR, A. A.; AZOUBEL, P. M.; KUROZAWA, L. E.; SIMÕES, M. R.; ANTONIO, G. C.; MURR, F. E. X. The aim of this work was to study the mate rial dimensions and bulk density changes during the convective drying of papaya ( Carica papaya L. ) slices and to model the sh rinkage kinetics. |
Autoria: ANTONIO, G. C.; EL-AOUAR, A. A.; AZOUBEL, P. M.; SIMÕES, M. R.; MURR, F. E. X. The aim of this work was to evaluate the osmotic dehydration of sweet potato (Ipomoea batatas) using salt and sucrose solutions. The osmotic process was carried out at different sucrose concen tration... ... |
Autoria: OMETTO, A.; BATISTELLA, M.; GUELERE FILHO, A.; CHUZEL, G.; VIAU, A. Sustainability is an emerging concept in product chains and integrates environmental, social, and economic aspects during the product's life cycle. Recently, the demand for environmental quality has r... ... |
|
Autoria: YAGUINUMA, C. A.; MAGALHAES JUNIOR, W. C. P. de; SANTOS, M. T. P.; CAMARGO, H. A.; REFORMAT, M.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.