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Author(s): SILVA, C.; MARTINS, C. F.; CUMPA, H. C. B.; MENDONÇA, A.; FRANCO, M. M.; BAO, S.
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Author(s): SILVA, C. G.; MARTINS, C. F.; CARDOSO, T. C.; CUNHA, E. R. da; CUMPA, H. C. B.; MARTINS, G. H. L.; PIVATO, I.; BÁO S. N.
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Author(s): MOKRY, F. B.; HIGA, R. H.; MUDADU, M. de A.; LIMA, A. O. de; MEIRELLES, S. L. C.; SILVA, M. V. G. B. da; CARDOSO, F. F.; OLIVEIRA, M. M. de; URBINATI, I.; NICIURA, S. C. M.; TULLIO, R. R.; ALENCAR, M. M. de; REGITANO, L. C. de A. Background: Meat quality involves many traits, such as marbling, tenderness, juiciness, and backfat thickness, all of which require attention from livestock producers. Backfat thickness improvement by... ... |
Author(s): SILVA, E. R. da; OLIVEIRA, F. A. de; OLIVEIRA NETO, W. de; ORTIZ, F. R.; CASTRO, C. de
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Author(s): MATALLO, M. B.; CERDEIRA, A. L.; FRANCO, D. A. S.; GARCIA BLANCO, F. M.
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Author(s): NÓBREGA, L. N. N.; SOUZA, D. M. de; MACHADO, G. de F.; BASSINELLO, P. Z. Em busca de uma técnica analítica alternativa, em situação de inacessibilidade à convencional, estudou-se a determinação de Fe por método colorimétrico em Espectrômetro de Absorção Molecular VIS (EAM)... ... |
Author(s): MOURÃO, I. C. de S.; CASTRO, A. C. R. de; CARVALHO, A. C. P. P. de
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Author(s): GOUVÊA. P. M.; GOLDBACH, J. D.; FRANCISCON, L.; STACHEVSKI, T. W.
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