Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: FEDDERN, V.; RUCKS, C.; GRESSLER, V.; CUNHA JUNIOR, A.; AROEIRA, C. N.; NIÑO, A. M. M. Abstract: The use of antibiotics is still intensive in animal production. Among the most used veterinary products in pig farming, tetracyclines can be highlighted. When used in excess, these substance... ... |
Autoria: TEODORO, K. B. R.; ALVARENGA, A. D.; CHAGAS, P. A. M.; LOPES, R. G.; ALVES, F.; STRINGASCI, M. D.; BUZZÁ, H. H.; INADA, N. M.; CORREA, D. S. ABSTRACT: Open injuries, resulting from skin tissue ruptures, can expose the human body to pathogenic bacteria, presenting a significant risk for hospitalized patients and individuals with compromised... ... |
Autoria: MICHELON, W.; MATTHIENSEN, A.; GRESSLER, V.; VIANCELLI, A.; SOARES, H. M.
|
Autoria: RIBEIRO, J. B.; PINTO, L. E.; SILVA, M. A. S.; MENDONCA, L. C.; SANTOS, F. F.; LANGE, C. C.; BRANDAO, H. de M.; GUIMARAES, A. S.; BRITO, M. A. V. P. e
|
Autoria: GODOY, R. L. O.; SCHULZ, D. F.; ROSA, J. S.; OIANO-NETO, J.; NARAIN, N.; SANTIAGO, M. C. P. A.; PACHECO, P.; NASCIMENTO, L. S. M.; REZENDE, C. M.; DA CUNHA PINTO, A.
|
Autoria: PRADO, G. M.; DAMASCENO, E. M.; ARAUJO, J. F.; PINHEIRO, R. R. No cultivo celular um dos maiores desafios é a contaminação por agentes microbianos, entre estes as bactérias são os mais comuns. Por isso, é adotada uma série de medidas para suprimila. Dentre elas,... ... |
Autoria: AMARAL, A. F.; REBELATTO, R.; KLEIN, C. S.; TAKEUTI, K. L.; OLIVEIRA FILHO, J. X. de; MORES, N.; CARDOSO, M. R. de I.; BARCELLOS, D. E. S. N. de Abstract: Pasteurella (P.) multocida is the causative agent of pneumonic pasteurellosis in swine, which is commonly associated with the final stages of enzootic pneumonia or porcine respiratory diseas... ... |
Autoria: DIAS, J. A.; MENEZES, C. A. de; BRITO, M. A. V. P. e; LANGE, C. C.; QUEIROZ, R. B. de ABSTRACT - Staphylococcus is one of the most frequent etiological agents of bovine mastitis, causing economic losses to milk farming. This study aimed to describe the milk production and management pr... ... |
Autoria: BIER, D.; KICH, J. D.; DUARTE, S. C.; SILVA, M. R.; VALSONI, L. M.; RAMOS, C. A. N.; RODRIGUES, D. P.; ARAUJO, F. R. The aim of the present study was to investigate the presence of Salmonella spp. in samples collected from beef meat at three points of the slaughter line (after skinning, washing and cooling) at three... ... |
Autoria: FREITAS, S. K. B; PAIM, A. P. S.; SILVA, P. T. de S. e A sensitive liquid chromatography coupled to high-resolution tandem mass spectrometry (LC-IT-TOF MS) with electrospray ionization method for the identification and quantification of five antibiotic re... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.