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Autoria: RIBEIRO, P. P. E.; PAIVA, M. S. V. de; JORGE, L. A. de C.
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Autoria: VEDOVATO, L. B.; VICENTE, L. E.; PIQUEIRA, J. R. C.; LOEBMANN, D. G. dos S. W.; MATTOS, S. H. V. L. We analysed the spatial heterogeneity complexity of Cerrado vegetation of São Paulo. Spatial heterogeneity was obtained by quantity texture patterns on ASTER images for Jataí Ecological Station (JES;... ... |
Autoria: SILVA, M. G. L. da; CORDEIRO, T. F.; OLIVEIRA, R. R. S. de; NARVAES, I. da S.; GOMES, A. R.; ADAMI, M.; FREITAS, L. J. M. de; VALERIANO, D. de M. The Amazon Biome has a wide variety of ecosystems, such as: flooded forests, dry land, igapós, open fields, floodplains and cerrado. And for forest studies what has been used in the scientific field a... ... |
Autoria: KATO, H. C. A.; LOURENÇO, L. F. H.; SOUSA, C. L.; JOELE, M. R. S. P.; RIBEIRO, S. C. A. The goal of this study was to evaluate sous vide fish and assess the influence of time and temperature on the pasteurization process through quality parameters. The raw material (tambaqui fillets) and... ... |
Autoria: BENTO, J. A. C.; SILVA, M. A.; ROSÁRIO NETO, A.; SOUZA NETO, M. A. de; NARCISO, M. G.; COLOMBARI FILHO, J. M.; BASSINELLO, P. Z. This research evaluated different rice genotypes regarding physicochemical and instrumental parameters of grain quality and associated the data with sensory analysis to support the creation of rules f... ... |
Autoria: SCHERER, G. C. R. da S.; COLET, R.; CAVALHEIRO, D.; STEFFENS, C.; VALDUGA, E.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; STEFFENS, J.; ZENI, J. Tofu was elaborated using water-soluble extract of soybean grains from the cultivar BRS 267 with cardoon flower (C. Cardunculus L.), as coagulant as an alternative to the traditional coagulant magnesi... ... |
Autoria: CORREIA, V. T. da V.; D'ANGELIS, D. F.; SANTOS, A. N. dos; RONCHETI, E. F. S.; QUEIROZ, V. A. V.; FIGUEIREDO, J. E. F.; SILVA, W. A. da; FERREIRA, A. A.; FANTE, C. A. This study aimed to develop and characterize the nutritional, antioxidant, and sensory properties of different cream cheese formulations added with raw or extruded BRS305 sorghum flours (SF) with brow... ... |
Autoria: CARVALHO JUNIOR, W. de; MARTINS, A. M. M.; DART, R. de O.; PEREIRA, N. R.; MACEDO, J. R. de; BHERING, S. B.; VASQUES, G. M.; CHAGAS, C. da S.; CALDERANO FILHO, B. O objetivo deste trabalho foi testar uma metodologia de aprendizado de máquina aplicada sobre imagens sintéticas e dados de solos, para mapear o teor de argila superficial dos solos em dois municípios... ... |
Autoria: SALAZAR, D. U.; DEMATTÊ, J. A. M.; VICENTE, L. E.; GUIMARAES, C. C.; PADILHA, M. C. de C.; MELLO, F. A. de O.; SOUZA, A. B. Resumo: A textura do solo tem funções importantes principalmente em relação a água e drenagem, ela influencia diretamente a emissividade superficial. O objetivo deste trabalho foi caracterizar os espe... ... |
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