Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: VASCONCELOS, O.; TURCO, S. H. N.; DACANAL, C.; LUZ, S.; FREITAS, S. T. de The aim of this study was to characterize the thermal environment of the sorting and packing sectors of small, medium and large packing houses in the São Francisco Valley, Northeast of Brazil. Microme... ... |
Autoria: BOTTA, D.; ARRUDA, R. P. de; WATANABE, Y. F.; BALIEIRO, J. C. de C.; ROMANELLO, N.; BARRETO, A. do N.; PANTOJA, M. H. de A.; GIRO, A.; CARVALHO, C. P. T. de; OLIVEIRA, A. de S.; GARCIA, A. R. Our aim was to evaluate the effects of three thermal environments over time on kinetics, functionality and in vitro fertility of cryopreserved bovine spermatozoa. Four ejaculates from five bulls (n =... ... |
Autoria: BRUNO, H. M. S.; NARCISO, M. G.; SILVA, G. O. F.; SOUZA, M. A. A. de; GUIMARÃES, C. M.; PEREIRA, R. C.; LOPES JUNIOR, S. The foliar temperature of plants, relative to ambient temperature, can be used to infer the water status of plants. Both in the field (crops) and in greenhouse, infrared temperature sensors can be use... ... |
Autoria: KARVATTE JUNIOR, N.; MIYAGI, E. S.; OLIVEIRA, C. C. de; BARRETO, C. D.; MASTELARO, A. P.; BUNGENSTAB, D. J.; ALVES, F. V.
|
Autoria: ALVES, F. V.; FERRARI, B.; MENEZES, G. R. de O.; SILVA, E. V. C. e; KARVATTE JUNIOR, N.; MASTELARO, A. P.; FRANCO, R. A. L.; BARRETO, C. D.
|
Autoria: CROCHEMORE, A. G.; MATTOS, M. L. T.; VENDRUSCOLO, C. T.; CASTRO, L. A. S. de; MOREIRA, A. S.; PERALBA, M. C. R.
|
Autoria: ALVES, F. V.; VOLPI, D.; ARGUELHO, A. S.; ALMEIDA, R. G. de; ZOPOLLATTO, M.
|
Autoria: LEMES, A. P.; GIMENES, L. U.; PEZZOPANE, J. R. M.; BOSI, C.; ESTEVES, S. N.; PEDROSO, A. de F.; OLIVEIRA, P. P. A.; MARCONDES, C. R.; BERNDT, A.; MAHLMEISTER, K.; BERNARDI, A. C. de C.; ALVES, T. C.; GARCIA, A. R.
|
Autoria: KUHN, T. M. de A.; LOECK, A. E.; BOTTON, M. The thermal threshold and thermal requirements of Neopamera bilobata were determined, and the number of generations that this species may produce in the main strawberry-producing regions of Brazil was... ... |
Autoria: HORNUNG, P. S.; SILVEIRA, A. C. da; LAZZAROTTO, S. R. da S.; SIQUEIRA, G. L. de A. de; SCHNITZLER, E.; RIBANI, R. H.; LAZZAROTTO, M. Starches are applied in several fields of industry. Amylose and amylopectin (natural polymers) constitute the starch in vegetable cells. In some processes native starches cannot support high stress co... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.