Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: GOMES, G. L. B.; SANTOS, R. C. dos; ALBUQUERQUE, F. A. de; ARRIEL, N. H. C.; LIMA, L. M. de Biochemical and feeding assays were performed in order to assess the bioactivity of trypsin inhibitors from sesame seeds to control Plodia interpunctella larvae. The biochemical assays were based on t... ... |
Autoria: MARTINS, P. de L.; SANTOS, R. C. dos; SILVA FILHO, J. L. da; PINTO, F. S. L.; LIMA, L. M. de
|
Autoria: FÉLIX, A.; RAMOS, T.; ALARÇA, L.; BRITO, C.; MANDARINO, J.; OLIVEIRA, S.; MAIORKA, A. The lack of standardized methodologies to evaluate an ingredient?s digestibility in dogs contributes to the poor information about it. This is particularly important in protein sources, such as soybea... ... |
Autoria: OLIVEIRA, A. S.; MIGLIOLO, L.; AQUINO, R. O.; RIBEIRO, J. K. C.; MACEDO, L. L. P.; BEMQUERER, M. P.; SANTOS, E. A.; KIYOTA, S.; SALES, M. P. de
|
Autoria: DIB, H. X.; OLIVEIRA, D. G. L. de; OLIVEIRA, C. F. R. de; TAVEIRA, G. B.; MELLO, E. de O.; VERBISCK, N. V.; CHANG, M. R.; CORRÊA JUNIOR, D.; GOMES, V. M.; MACEDO, M. L. R. We describe the characterization of IETI, the first trypsin inhibitor purified from Inga edulis, a tree widely distributed in Brazil. Two-step chromatography was used to purify IETI, a protein compose... ... |
Autoria: PRADO, J. S. M.; LOURENÇÃO, A. L.; GUEDES, R. N. C.; PALLINI, A.; OLIVEIRA, J. A.; OLIVEIRA, M. G. A. Ingestion of proteinase inhibitors leads to hyperproduction of digestive proteinases, limiting the bioavailability of essential amino acids for protein synthesis, which affects insect growth and devel... ... |
Autoria: ALVES, J. P. de A.; FIGUEIREDO, M. F.; EGITO, A. S. do; SALLES, H. O.; ANDRADE, L. B. da S. Verificar a inibição da papaína e da tripsina por frações protéicas de sementes de Libidibia ferreae seu perfil eletroforético. |
Autoria: SILVA, G. A. da; BERNARDI, T. L.; SCHAKER, P. D. C.; AGUSTINI, B. C.; MELLO, L. M. R. de; VALENTE, P. The indiscriminate use of pesticides on grape crops is harmful for consumers´ healthin “in natura” consumption and in the ingestion of wine and grape juice. During winemaking, a rapid and efficient fe... ... |
Autoria: CANUTO, K. M.; SOUZA NETO, M. A. de; GARRUTI, D. dos S.; LIMA, M. A. C. de
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.