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Autoria: SÁBER, M. L.; ANDREOTE, F. D.; KAVAMURA, V. N.; FRIGHETTO, R. T. S.; TAKETANI, R. G.; MELO, I. S. de

Abstract: The impact of ultraviolet-B (UV-B) radiation on the culturable and unculturable bacterial communities were studied in field experiments using soybean plants grown under increased UV-B (UV-B+... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2014

Autoria: MAIA, M. P.; SILVA, C. G. M.; MARTINS, G. R.; SILVA, D. de O.; PEREIRA, A. L. X.; MAMEDES, A. de S.; PASSOS, A. M. A. dos

Non-thermal energy sources have been utilized to control diseases and boost the physiological quality of maize seeds. The aim of this paper was to assess the impact of UV-c exposure and ozone applicat... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: TERAO, D.; BENATO, E. A.; CAMPOS, J. S. de C.; ALBERS, C. C. M.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: MONTEIRO, M. L. G.; DELIZA, R.; MARSICO, Eliane T.; ALCANTARA, M. de; CASTRO, I. P. L.; CONTE-JUNIOR, C. A.

his study aimed to investigate Brazilian consumers' perception concerning foods processed by ultraviolet (UV) radiation and ultrasound (US) and define consumer segments considering their socioeconomic... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: LOBO-JR, A. R.; DELGADO, E. F.; MOURÃO, G. B.; PEDREIRA, A. C. M. S.; BERNDT, A.; DEMARCHI, J. J. A. A.

Attempts to improve beef tenderness through supplementation with dietary vitamin D3 have been challenged by null results and negative impacts on animal performance and carcass traits. Because vitamin... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Autoria: PAIXÃO, F. R. S. da; HUARTE BONNET, C.; RIBEIRO-SILVA, C. de S.; MASCARIN, G. M.; FERNANDES, E. K. K.; PEDRINI, N.

Abstract: Metarhizium species fungi are able to produce resistant structures termed microsclerotia, formed by compact and melanized threads of hyphae. These propagules are tolerant to desiccation and... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Autoria: LAZZARETTI, G. S.; REZENDE, L. C.; HECK, D. W.; BETTIOL, W.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2014

Autoria: GROMBONI, C. F.; CARAPELLI, R.; FEREIRA FILHO, E. R.; NOGUEIRA, A. R. de A.

In this work, an exploratory study about the mineral characteristic of some fruit juice (passion fruit, pineapple, orange, and grape) applying chemometric tools was made. The juices analyzed were sepa... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2010

Autoria: GALVAO, J. A. H.; BETTIOL, W.

Coffee leaf rust is the main disease of coffee and its causal agent is naturally hyperparasited by Lecanicillium lecanii, indicating its potential for biocontrol. Ultraviolet-B (UV-B) radiation is an... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2014

Autoria: TERAO, D.; SASAKI, F. F. C.; NECHET, K. de L.; FRIGHETTO, R. T. S.; KONDA, E. T.

A podridão peduncular em mamão é fator limitante na comercialização, principalmente para exportação. Os objetivos do presente trabalho foram definir doses de luz ultravioleta C (UV-C) que inibem a ger... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

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