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Non-thermal energy sources have been utilized to control diseases and boost the physiological quality of maize seeds. The aim of this paper was to assess the impact of UV-c exposure and ozone applicat... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

his study aimed to investigate Brazilian consumers' perception concerning foods processed by ultraviolet (UV) radiation and ultrasound (US) and define consumer segments considering their socioeconomic... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Abstract: The impact of ultraviolet-B (UV-B) radiation on the culturable and unculturable bacterial communities were studied in field experiments using soybean plants grown under increased UV-B (UV-B+... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2014

Resumo: As nanopartículas de dióxido de titânio (nano-Ti0 2) apresentam propriedades fotocatalíticas que devem ser consideradas na sua avaliação ecotoxicológica. Este trabalho teve por objetivo avalia... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2014

Resumo: Nos últimos anos tem sido observado um aumento na radiação ultravioleta B que atinge a superfície terrestre, sendo este comprimento de onda o mais prejudicial para moléculas biologicamente ati... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Abstract: Metarhizium species fungi are able to produce resistant structures termed microsclerotia, formed by compact and melanized threads of hyphae. These propagules are tolerant to desiccation and... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

In this work, an exploratory study about the mineral characteristic of some fruit juice (passion fruit, pineapple, orange, and grape) applying chemometric tools was made. The juices analyzed were sepa... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2010

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