Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

The whole cottonseed is a residue from agroindustry rich in polyunsaturated fatty acids able to provide healthy meat, however this residue may affect the flavor. Then, the objective of this study was... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

This study aimed to evaluate quality and sensory properties of 6 and 21 days aged beef (steaks and ground beef) from animals with different tissue levels of ?-tocopherol. A total of 56 feedlot steers... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

Bovine traceability is an important tool for the control of quality of the meat. It can assist in the identification of disease outbreaks, well-being of creation, fraud control and still ensure the or... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2010

Packaging affects physicochemical and sensory characteristics of meat. The use of edible coatings is an alternative to extend the shelf life of meat, but the consumer acceptance of this type of produc... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Abstract. Brazil is the world's largest broiler meat export. The sanitary control, knowledge and technology, as well as the natural aspects of the country are pointed as the key for the success of the... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

The potassium inwardly rectifying channel, subfamily J, member 11 (KCNJ11) gene was investigated as a candidate for meat tenderness based on the effects reported on muscle for KCNJ11 gene knockout in... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Brazil is the world's largest broiler meat exporter. Health control, knowledge and technology, as well as the natural aspects of the country are pointed out as the keys for the success of that product... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Um modelo de equilíbrio parcial para o mercado brasileiro de carnes é ajustado por meio de mínimos quadrados em três estágios. O modelo mostra-se consistente com as observações e pode ser usado para s... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2008

Lamb meat consumption has been increasing in Brazil and product quality, related to food safety, sensory characteristics and convenience are important factors for consumers. Meat in traditional packag... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.