Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: OLIVEIRA, A.; CABRAL, L. M. C.; BIZZO, H.; ARRUDA, N. P.; FREITAS, S. P.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2014

Autoria: MACORIS, M. S.; JANZANTTI, N. S.; GARRUTI, D. dos S.; MONTEIRO, M.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

Autoria: SOUZA, R. S. DE; MARTINS, C. R.; ANTUNES, L. E. C.; VIZZOTTO, M.; KROLOW, A. C. R.; MALGARIM, M. B.

Blackberry bushes have increasingly drawn producers? and consumers? interest since they find their cultivation characteristics, production and nutraceutical qualities advantageous. Both chemical and m... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: SILVA, D M. da; BUENO, A. de F.; ANDRADE, K.; STECCA, C. dos S.; NEVES, P. M. O. J.; MOSCARDI, F.

ABSTRACT: The selectivity of insecticides, bio-protective mixtures, and biofertilizers used in organic soybean production was evaluated for adults and pupae of the egg parasitoid Telenomus remus Nixon... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: FERREIRA, I. C.; SILVA, V. P. da; VILVERT, J. C.; SOUZA, F. de F.; FREITAS, S. T. de; LIMA, M. dos S.

Acerola fruit has gained prominence for its high nutraceutical value, associated with high levels of ascorbic acid and phenolic compounds. The objectives of this study were to analyze the chemistry co... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Autoria: LIMA, M. dos S.; DUTRA, M. da C. P.; TOALDO, I. M.; CORREA, L. C.; PEREIRA, G. E.; OLIVEIRA, D. de; BORDIGNON-LUIZ, M. T.; NINOW, J. L.

The effect of maceration process on the profile of phenolic compounds, organic acids composition and antioxidant activity of grape juices from new varieties of Vitis labrusca L. obtained in industrial... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: SILVA, A. O. da; COSTA, B. R. S.; OLDONI, H.; SILVA, D. J.; BASSOI, L. H.

The effect of both potassium and organic fertilisation on grape yield and must composition originating from wine grapevines cultivated in the São Francisco river basin, in the semi-arid region of Nort... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2024

Autoria: DA SILVA, M. J. R.; PADILHA, C. V. da S.; LIMA, M. dos S.; PEREIRA, G. E.; VENTURINI FILHO, W. G.; MOURA, M. F.; TECCHIO, M. A.

The objective of this study was to assess the content of bioactive compounds, organic acids and antioxidantcapacity of grape juices from Isabel Precoce, BRS Carmem, BRS Cora and IAC 138-22 Máximo vari... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: RIBEIRO, T. F. L.; SILVA, W. L. da; OLIVEIRA, E. J. de A.; BATISTA, P. J. dos S.; OLIVEIRA, E. J. de; SANTANA, A. E. G.; RIFFEL, A.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.