Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: FÄY, E. de; MORAES, L. A. C.; MORAES, V. H. de F. The objective of this work was to study the influence of cyanogenesis on the onset of irreversible tapping panel dryness (TPD) and the physiological and histological aspects of secondary phloem in the... ... |
Autoria: SANTOS, M. R. A. dos; SOUZA, P. G. Capsicum annuum is notable for its secondary metabolites, which can be of great interest for use in agriculture as alternatives to agrochemicals. Cell suspensions have been used for in vitro largescal... ... |
Autoria: LEÃO, P. M. R.; NEVES, L. C.; MELO FILHO, A. A. de; SCHURT, D. A.; ROBERTO, S. R.; ROCHA, P. R. R.; MOURA, E. A
|
Autoria: HUNGRIA, M.; NICOLAS, M. F.; GUIMARAES, C. T.; JARDIM, S. N.; GOMES, E. A.; VASCONCELOS, A. T. R. de Chromobacterium violaceum is a Gram-negative bac-terium, abundant in a variety of ecosystems in tropical and subtropical regions, including the water and borders of the Negro River, a major component... ... |
Autoria: KOLLER, W. W.; BARROS, A. T. M. de; CORREA, E. C. Cochliomyia macellaria (Diptera: Calliphoridae), known as the secondary screwworm, occurs in the Americas and has medical-veterinary and forensic importance. This study aimed to describe the seasonal... ... |
Autoria: CONCEICÃO, A. A.; SIQUEIRA, F. G. de; PARACHIN, N.; MENDONCA, S.
|
Autoria: SANTOS, M. R. A. dos; AGUIAR, C. B.; MENDES, A. M. Chili peppers belong to the genus Capsicum and have been studied for their bioactivity, provided by secondary metabolites, which can be used for medicinal and agricultural purposes. Some Capsicum spec... ... |
Autoria: SANTOS, M. R. A. dos; SOUZA, C. A. de; PAZ, E. S. The genus Capsicum belongs to the Solanaceae botanical family and is notable for the production of secondary metabolites of medicinal and economical importance. In vitro methods have been successfully... ... |
Autoria: KREYCI, P. F.; ECKSTEIN, B.; LOPES, J. R. S; FERREIRA, J.; BEDENDO, I. P.
|
Autoria: RIBEIRO, T. S.; SCRAMIN, J. A.; RODRIGUES, J. A. S.; BERNARDES FILHO, R.; COLNAGO, L. A.; FORATO, L. A. Kafirins, water-insoluble proteins from Sweet Sorghum BR501 grains, have been an alternative to prepare edible coatings for food due to their hydrophobic character. In this work, the secondary structu... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.