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Autoria: ALVARES, R. C.; PEREIRA, H. S.; MELO, L. C.; MIKLAS, P. N.; MELO, P. G. S.

Carioca is the most important edible dry bean (Phaseolus vulgaris L.) grown in Brazil. It represents the largest dry bean market class in the world. The seed coat of carioca beans will darken under ad... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: MARTINS, A. B. N.; RADKE, A. K.; MONTEIRO, M. A.; DIAS, L. W.; TUNES, L. V. M. de; MENEGHELO, G. E.; XAVIER, F. da M.; BRUNES, A. P.; COSTA, C. J.; MITTELMANN, A.

The presence of dormant seeds makes it difficult to evaluate physiological quality and requires the use of appropriate methods in order to break seed dormancy. The objective of this study was to evalu... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: ANDREOLI, C.; ANDRADE, R. V.

The simplified equation Vt = Vi – tg E.p is to predict the percentage of viability of any corn (Zea mays L.) seed lot after any period of time under open storage conditions. Based upon that equation,... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2007

Autoria: MARTINS, A. B. N.; RADKE, A. K.; MONTEIRO, M. A.; DIAS, L. W.; MADRUGA, L. V.; MENEGUELLO, G. E.; XAVIER, F. da M.; BRUNES, A. P.; COSTA, C. J.; MITTELMANN, A.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: SILVA, F. F. S. da; DANTAS, B. F.

Poincianella pyramidalis (Fabaceae), Schinopsis brasiliensis (Anacardiaceae) and Sideroxylon obtusifolium (Sapotaceae) are native species of the Caatinga vegetation from Northeastern Brazil and have b... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: SOUZA, J. M. L. de; ROCHA, J. M.; CARTAXO, C. B. da C.; VASCONCELOS, M. A. M. de; ALVARES, V. de S.; NASCIMENTO, M. N.; YOMURA, R. B. T.; KAEFER, S.

Cupuaçu [Theobroma grandiflorum (Wild ex Spreng.) K. Schum] seeds have been employed for a long time in the Amazon region for food purposes. Similar to cocoa, processed cupuaçu pulp and seeds can be u... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: SILVA, D. da; STUEPP, C. A.; WENDLING, I.; HELM, C. V.; ANGELO, A. C.

The plant vigor defined in the laboratory may not indicate the final quality of seedlings produced under nursery conditions, or even their survival in plantations. So, we evaluated the influence of th... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: ABATI, J.; ZUCARELI, C.; BRZEZINSKI, C. R.; LOPES, I. de O. N.; KRZYZANOWSKI, F. C.; MORAES, L. A. C.; HENNING, F. A.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: NASCIMENTO, W. M.; BOITEUX, L. S.; TORRES, A. C.; S. FILHO, J. G.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Autoria: PENIDO, A. C.; REIS, V. U. V.; REZENDE, E. M. de; ROCHA, D. K.; OLIVEIRA, J. A.; ROSA, S. D. V. F. da

Coffee seeds are classified as intermediate because they have low tolerance to desiccation and low longevity. Consequently, moisture control and storage conditions are important factors in maintaining... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

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