Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: HOFFMAN, L. V.; BATISTA, C. E. de A.; ALMEIDA, V. C. de; BARROSO, P. A. V.

The cotton blue disease, a main cotton pest in Brazil, is caused by a luteovirus, named Cotton leafroll dwarf virus (CLRDV) or Cotton vein mosaic virus (CVMV). Symptoms include shortening of internode... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2007

Autoria: MELLO, A. F. S.; MINGUITA, A. P. da S.; CARVALHO, J. L. V. de; SANTIAGO, M. C. P. de A.; PACHECO, S.; SILVA, G. O. da

Considering that the expression of sweetpotato characters may vary according to the environment, we aimed to evaluate the nutritional performance of nine genotypes in two different regions. Experiment... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2024

Autoria: LAZZAROTTO, M.; NETIPANYJ, R. R.; MAGALHAES, W. L. E.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Autoria: CORREA, L. C.; BIASOTO, A. C. T.; SILVA, P. T. de S. e; PEREIRA, G. E.; RYBKA, A. C. P.

Sucrose is the main sugar translocated from leaves to fruit in vines, but glucose and fructose predominate in grape berry at all developmental stages. After sucrose inversion, the glucose can penetrat... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2012

Autoria: DUTRA, M. DA C. P.; VIANA, A. C.; PEREIRA, G. E.; NASSUR, R. de C. M. R.; LIMA, M. S.

The concentration and reconstitution processes of grape juices can result in losing compounds associated with beverage quality. In this context, three tanks containing 50,000 L of grape juice were ind... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Autoria: DUTRA, M. DA C. P.; VIANA, A. C.; PEREIRA, G. E.; NASSUR, R. de C. M. R.; LIMA, M. S.

The concentration and reconstitution processes of grape juices can result in losing compounds associated with beverage quality. In this context, three tanks containing 50,000 L of grape juice were ind... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: COELHO, E. M.; PADILHA, C. V. da S.; MISKINIS, G. A.; SÁ, A. G. B. de; PEREIRA, G. E.; AZEVEDO, L. C. de; LIMA, M. dos S.

Organic acids and sugars are related to the chemical balance of wines and grape juices, besides exerting a strong influence on the taste balance and sensorial acceptance by consumers. The aim of this... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: REISSIG, G. N.; VERGARA, L. P.; FRANZON, R. C.; RODRIGUES, R. da S.; CHIM, J. F.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2016

Autoria: DUTRA, A. S.; FURTADO, A. A. L.; OIANO-NETO, J.; ROSA, J. S.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2010

Autoria: MARRACCINI, P.; GEROMEL, C.; FERREIRA, L. P.; PEREIRA, L. F. P.; LEROY, T.; POT, D.; DAVRIEUX, F.; RIBEYRE, F.; GUYOT, B.; SCHOLZ, M. B. S.; ANDROCIOLI FILHO, A.; VIEIRA, L. G. E.; MAZZAFERA, P.

Effects of shade (50% light) condition on development and sugar metabolism was analyzed in fruits of Coffea arabica L. var. IAPAR 59. Fresh weight measurements of separated tissues (pericarp, perisper... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2007

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.