MANUAL de segurança e qualidade para a cultura da cenoura.
MANUAL de segurança e qualidade para a cultura da cenoura.
Summary: Sistema de produção; Fluxogramas de produção; Perigos na produção; Aplicação do Sistema APPCC.
Publication year: 2004
Types of publication: Books
Keywords: Adubação, Alimento, Avaliação de risco, Brasil, Calagem, Carrot, Cenoura, Cenoura Cultura Segurança dos alimentos Brasil, Clima, Coeficiente técnica, Colheita, Comercialização, Controle, Correção do solo, Cultivo, Cultura, Culture, Daucus Carota, Desbaste, Doença, Erva Daninha, Erva daninhas, Food, Higiene de Alimento, Inseto, Irrigação, Nutrição, Planta Daninha, Praga, Pragas, Produção, Pré-Colheita, Pós-Colheita, Qualidade, Security, Segurança, Segurança Alimentar, Segurança dos alimentos, Semeadura, Sistema de Produção, Solo
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.