Aproveitamento industrial do caju.
Aproveitamento industrial do caju.
Author(s): PAIVA, F. F. de A.; GARRUTTI, D. dos S.; SILVA NETO, R. M. da
Summary: Componentes do caju e seus produtos; beneficiamento da castanha de caju; processamento do pedunculo do caju; suco integral de caju; nectar de caju; cajuina; teste de dosagem da solucao de gelatina; vinho de caju; doce de caju em calda; compota de caju; doce de caju massa; geleia de caju; doce de caju cristalizado; caju ameixa; caju cristalizado; mel clarificado de caju; paradurra de caju; referencias;.
Publication year: 2000
Types of publication: Books
Keywords: Beneficiamento, Brasil, Caju, Caju-pedunculo, Castanha de Caju, Ceará, Fortaleza, Indústria Agrícola, Pedúnculo, Processamento
Related content
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.