Sidra: alternativa para a diversificação e agregação de valor na cadeia produtiva da maçã no Brasil.
Sidra: alternativa para a diversificação e agregação de valor na cadeia produtiva da maçã no Brasil.
Author(s): GIRARDI, C. L.; ZANUS, M. C.
Summary: O objetivo do presente comunicado é fornecer informações básicas necessárias para o aprimoramento da qualidade da sidra elaborada no Brasil, a qual pode apresentar-se como alternativa de diversificação e agregação de valor na cadeia produtiva da maçã.
Publication year: 2011
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Bebida, Brasil, Cadeia Produtiva, Dtqprocessamento, Embrapa Uva e Vinho, Maçã, Mercado, Produção, Sidra, Tecnologia
Related content
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.