General Search | Content Related to Alho-semente livre de vírus tem produção consolidada na Bahia
Related content
Oito famílias de agricultores da comunidade quilombo Quaresma realizaram, pela primeira vez, uma colheita de alho de cultivares livres de vírus. A quantidade simbólica de 180...
Publishing date: 31/10/24
"Alho Livre de Vírus (ALV), Alternativa Viável para o Fortalecimento da Agricultura Familiar nos Estados do Paraná e do Espírito Santo" é o título do projeto cujas ações, em curso...
Publishing date: 02/05/22
Abordagens que destacam os impactos positivos de tecnologias sobre a vida de produtores costumam ser prioridade quando da definição de matérias que serão produzidas para a...
Publishing date: 25/01/19
Being self-sufficient in the production of virus-free garlic: with that purpose, technicians from the area of tissue culture at the Mozambican Agrarian Research Institute (IIAM)...
Publishing date: 14/09/18
Agricultores familiares de municípios pertencentes ao Vale do Guariba, ao Vale do Canindé e ao Território dos Cocais estão sendo beneficiados por um projeto que pretende resgatar e...
Publishing date: 06/03/17
Viruses are diseases that bring a lot of economic damage to garlic production, causing losses of 30 to 50% in productivity, especially because this crop relies on vegetative reproduction through g
...Agricultural practice: For seed management, conservation and germination Launch year: 2002 Responsible Unit: Embrapa Vegetables
Garlic cultivation has a major social impact, generating four direct and four indirect jobs per hectare planted in the production chain. More than 60% of Brazilian garlic production is in family-based properties. Since 2004, as planted area has been reduced to an average of 8,000 hectares, there was an estimated loss of 24,000 direct posts. In 2008, Brazil imported a volume equivalent to the production of 15,000 hectares, corresponding to 130,000 jobs outside Brazil. There has been a significant
Status: Completed Start date: Sun Nov 01 00:00:00 GMT-03:00 2009
Author(s): RESENDE, F. V.; MARODIN, J. C.; SOUZA, R. J.
O objetivo deste trabalho foi avaliar as características de crescimento e produção de alho infectado e livre de vírus em função do tamanho de bulbos e bulbilhos utilizados para o plantio.