General Search | Content Related to Produtores paraenses conhecem as novas cultivares de feijão-caupi da Embrapa
Related content
BRS Guirá is the first black cowpea cultivar recommended for Pará state. It is recommended for the Brazilian state of Pará and offers excellent grain quality, above-average yield, and a size that suit ...
Product: Cultivar Launch year: 2023 Responsible Unit: Embrapa Eastern Amazon
*Content only available in Portuguese
A BRS Natalina é a primeira cultivar de feijão-caupi “manteiguinha” do Brasil. O consumo desta variedade é uma tradição da culinária paraense e brasileira, produzida por agricultores familiares em
...Product: Cultivar Launch year: 2023 Responsible Unit: Embrapa Eastern Amazon
Author(s): FREIRE FILHO, F. R.; RODRIGUES, J. E. L. F.; GOMES JUNIOR, R. A.; AZEVEDO, R. de; RIBEIRO, V. Q.; BOARI, A. de J.; NOGUEIRA, M. do S. da R.; BENCHIMOL, R. L.; CARVALHO, A. V.; EL-HUSNY, J. C.