A cultura da graviola.
A cultura da graviola.
Author(s): PINTO, A. C. de Q.; SILVA, E. M. da
Summary: Informações técnicas para o cultivo da graviola, tais como: origem e histórico, botânica, clima e solo, escolha da variedade, propagação, instalação do pomar, tratos culturais, biologia floral e polinização, floração, frutificação e produção, colheita e armazenamento, composição do fruto, processamento e uso na agroindústria, mercado e coeficientes de produção.
Publication year: 1995
Types of publication: Books
Unit: Embrapa Cerrados
Keywords: Agroindustria, Agroindustry, Annona Muricata, Armazenamento, Botânica, Brasil, Cherimoya, Clima, Colheita, Cultivation, Cultivo, Floração, Florescence, Graviola, Harvest, Instalação do pomar, Manejo, Production, Produção, Propagacao, Propagation, Solo, Soursop, botany, climate, crop management, harvesting, soil, storage
Related content
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.