Pesquisa e desenvolvimento para aproveitamento da torta de pinhão-manso na alimentação animal.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): MENDONCA, S.; LAVIOLA, B. G.; RODRIGUES, C. M.

Summary: O pinhão manso A torta de pinhão manso Tratamentos físico- químicos da torta de pinhão-manso Tratamento Físico- químicos da torta de pinhão-manso Tratamento microbiano da torta de pinhão-manso Melhoramento microbiano da torta de pinhão-manso Melhoramento genético para cultivares com baixos teores de ésteres de forbol Digestibilidade da torta tóxica de pinhão-manso Perspectivas.

Publication year: 2012

Types of publication: Leaflets

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.