Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Como uma das alternativas para minimizar os efeitos danosos dos sais às plantas é o emprego de substâncias que reduzam a intensidade desses efeitos sobre o crescimento das plantas possibilitando o uso... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2019

A pasteurização de um alimento é um tratamento térmico que tem o objetivo de reduzir a carga microbiana, inativar enzimas para prolongar a sua vida útil e deve estar aliada a outras formas de conserva... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2018

Liquid residue from pig farming contains nutrients that can be used for the fertilization of cultivated soils. The aim of this study was to evaluate chemical and microbiological changes in a sandy soi... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2016

A atual conjuntura mundial, no que concerne à produção de alimentos, está cada vez mais associada à conservação ambiental. Na Amazônia, alternativas produtivas apresentadas visam conciliar esses objet... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2021

Considerando os incipientes estudos sobre o uso destas substâncias em plantas sob estresse salino, o objetivo deste trabalho foi avaliar o comportamento produtivo da cv. Crimson Sweet cultivada com ág... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2019

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.