Search Publications
Filter by:
|
Author(s): BASSETTO, C. C.; CHOCOBAR, M. L. E.; GAINZA, Y. A.; SANTOS, L. A. L.; BELLO, H. J. S.; SILVA, N. M. M.; AMARANTE, A. F. T.; CHAGAS, A. C. de S. A novel larval development test (LDT) named RESISTA-Test© was developed to detect anthelmintic resistance using a 96-well culture plate. |
Author(s): BASSETTO, C. C.; ALBUQUERQUE, A. C. A.; LINS, J. G. G.; SILVA, N. M. M.; CHOCOBAR, M. L. E.; BELLO, H. J. S.; MENA, M. O.; NICIURA, S. C. M.; AMARANTE, A. F. T.; CHAGAS, A. C. de S. Haemonchus contortus and Trichostrongylus colubriformis are the most important gastrointestinal nematodes causing serious losses in sheep production of tropical and subtropical regions. Prophylaxis of... ... |
Author(s): SOSNOSKI, F. B.; CHOCOROSQUI, A. F.; FERMINO JUNIOR, P. C. P.; RAPOSO, A. O objetivo deste trabalho foi avaliar o efeito de diferentes concentrações da citocinina 6-benzilaminopurina (BAP) na multiplicação in vitro de pimenta-longa. |
Author(s): CHOCOROSQUI, A. F.; SOSNOSKI, F. B.; RAPOSO, A.; FERMINO JUNIOR, P. C. P. A pimenta-longa (Piper hispidinervum) é rica em safrol, óleo essencial importante economicamente, como fixador de fragrâncias, inseticida e pesticida natural. O cultivo in vitro fornece plantas de for... ... |
Author(s): MANFREDI-COIMBRA, S.; SILVA, J. J. da; CHOCOROSQUI, V. R.; PANIZZI, A. R. O objetivo deste estudo foi avaliar a reação de dois cultivares de trigo aos danos causados por percevejos adultos de Dichelops melacanthus (Dallas), confinados sobre a cultura a partir do início do p... ... |
Author(s): CAVALCANTI, F. R.; BERLATTO, J. T.; ALMANÇA, M. A. K.; LOESER, B. G. Esta publicação investiga os aspectos moleculares dos fungos fitopatogênicos Phaeomoniella chlamydospora e Phaeoacremonium spp., causadores de “chocolate” e doença de Petri em vinhedos no Rio Grande d... ... |
Author(s): VIRGENS, I. A. das; PIRES, T. C.; SANTANA, L. R. R. de; SOARES, S. E.; MACIEL, L. F.; FERREIRA, A. C. R.; BIASOTO, A. C. T.; BISPO, E. da S. This work evaluated the influence of bioactive compounds on the sensory profile and acceptability of dark chocolate produced from Brazilian hybrid cocoa. The results showed that higher contents of cat... ... |
Author(s): ARAUJO, L. V. de; ARAÚJO, A. C. de; ZUGAIB, A. C. C.; VIRGENS FILHO, A. de C. A pequena agroindústria de chocolate tem sido uma alternativa encontrada pelos produtores para minimizar os efeitos da crise da cacauicultura com a inserção do produtor de matéria prima em um novo seg... ... |
Author(s): BERGO, P. L. S.; CAETANO, M.; PESSOA, J. D. C.; CRUVINEL, P. E.
|
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.