Search Publications
Filter by:
Author(s): SANTOS, F. N.; NACHTIGAL, L.; MELLO, A. F. S.; SAMBORSKI, T.; MICHELOTTI, A. A. H.; SEVERO, J. Foi elaborada uma formulação de pão de batata-doce utilizando a cultivar Beauregard e foram realizadas analises físico-quimicas de umidade, cinzas, proteínas, açucares redutores, atividade antioxidada... ... |
|
|
Author(s): RICCI, M. dos S. F; GUERRA, J. G. M.; ALMEIDA, F. F. D; RIBEIRO, R. de L. D.; AGUIAR, L. A; JUNIOR, D. G. C
|
|
|
Author(s): CASTRO, L. A. S. de; MADAIL, J. C. M.; ABRANTES, V. L.; ROCHA, N. E. M.
|
Author(s): ROCHA, M. L.; TREPTOW, R. de O.; CASTRO, L. A. S. de
|
Influência do processo de cocção sob os compostos bioativos e atividade antioxidante em batata-doce. Author(s): PEREIRA, E. dos S.; SCHIAVON, M. V.; LEMOS, J.; CHRIST, S.; CASTRO, L. A. S. de; VIZZOTTO, M.
|
Author(s): LUCAS, J. V.; FERRI, N. M. L.; WAGNER, J. G.; CONCENÇO, F.; VIZZOTTO, M. O objetivo desse trabalho foi a caracterização físico-química de um genótipo de batata-doce de polpa roxa (Ipomoea batatas (L.) Lam.) proveniente do banco de germoplasma da Embrapa Clima Temperado e p... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.