Search Publications
Filter by:
Author(s): PEREIRA, I. dos S.; PILLON, C. N.; MARTINAZZO, R.; ÁVILA, M. R. de; BAMBERG, A. L.; SILVEIRA, C. A. P.; CUNHA, H. N. da; GOMES, G. C.; SPIERING, V.; MIURA, A. K.; WINCKLER, L. T.; EICHOLZ, E. D.; SCHIEDECK, G.; FELDBERG, N. P.; BENDER, S. E.; SCHWENGBER, J. E.; VALGAS, R. A.; GUARINO, E. de S. G.; ANTUNES, I. F.; BARBIERI, R. L.; HOFFMANN, A.; REISSER JUNIOR, C. Resumo: A agricultura familiar é responsável por grande parcela da produção de alimentos e prestação de serviços ambientais em nível mundial, sendo fundamental a manutenção da sua sustentabilidade. O... ... |
|
Author(s): SOUZA, C. da C. de; ALMEIDA, C. O. de Este trabalho tem por objetivo calcular a velocidade de adoção, no bioma Caatinga, de 16 variedades de mandioca recomendadas pela Embrapa Mandioca e Fruticultura. Das 16 variedades recomendadas e sele... ... |
|
|
Author(s): PEREIRA, J. E. S.; GARCIA, P. A. B. B.; SCORIZA, R. N.; SAGGIN JUNIOR, O. J.; GOMES, V. de S. The arbuscular mycorrhizal fungi (AMF) community presents a variable tolerance to changes in the medium, to which it responds modifying the number of propagules. For this reason, the study of the effe... ... |
Author(s): FERNANDES, G. de J. C.; SILVA, K. F.; MARQUES, C. S.; BENEDITO, L. Z.; CABRAL, B. R.; CAMPELO, P. H.; BORGES, S. V.; MARCONCINI, J. M.; MAGRIOTIS, Z. M.; CLARO, P. I. C.; DIAS, M. V.
|
Author(s): ROELIS, B. V.; PAIVA, G. A. de; ROVEDA, A. P.; BALDONI, A. B.; BISPO, R. B.; ROSSI, A. P. B. A castanheira-do-brasil (Bertholletia excelsa Bonpl.), configura entre as espécies arbóreas mais importantes da Floresta Amazônica. Estudos de fenologia reprodutiva auxiliam no desenvolvimento de estr... ... |
Author(s): KÖBERL, M.; RODRIGUEZ, M. A. D.; MARTINUZ, A.; STAVER, C.; BERG, G. Culminating in the 1950?s, bananas, the world?s most extensive perennial monoculture, suffered one of the most devastating disease epidemics in history. In Latin America and the Caribbean, Fusarium wi... ... |
Author(s): VALDEBENITO-SANHUEZA, R. M. A cadeia da maçã é um setor jovem do agronegócio brasileiro que estabeleceu-se com sucesso no pais nos últimos 30 anos, mesmo em condições de ambiente marginal para o cultivo. |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.