Search Publications
Filter by:
|
Author(s): CARNEIRO, F. de A.; MARRACCINI, P.; BALESTRE, M.; GRATTAPAGLIA, D.; ANDRADE, A. C. Coffee is one of the most heavily globally traded commodities and its production is based on Coffea arabica and Coffea canephora and Brazil being the world's largest coffee producer. It is believed th... ... |
Author(s): CARNEIRO, F. de A.; MARRACCINI, P.; SILVA JUNIOR, O. B. da; GRATTAPAGLIA, D.; ANDRADE, A. C. World coffee production is higly affected by climate changes due to the occurrence of severe droughts and high temperatures resulting in low flow er viability, fruit development and yield. Faster bree... ... |
Author(s): TORRES, L. F.; DÉCHAMP, E.; ALVES, G. S. C.; MARRACCINI, P.; ETIENNE, H.; ANDRADE, A. C. In recent years, Coffea ssp. has become subject of increasing research in gene expression analysis, in the quest to find genetic factors associated to abiotic stress responses with special attention t... ... |
Author(s): MATTOS, N. G.; ANDRADE, A. C. Conilon coffee belongs to the Coffea canephora species, which is a diploid (2n = 2 × = 22), perennial, allogamous plant with a high genetic variability. Consequently, a plantation established from see... ... |
Author(s): OLIVEIRA, L. T. de; MENEZES, G. R. de O.; SILVA, F. F. e; OLIVEIRA, H. R. de; VENTURA, H. T. Objetivou-se estimar parâmetros genéticos para probabilidade de prenhez na raça Sindi em diferentes idades (15, 19, 23, 27, 31, 35, 39 e 43 meses, respectivamente denotadas por PP_15, PP_19, PP_23, PP... ... |
Author(s): SANTOS, G. S. dos; HOSHIBA, M. M. M. L.; ARAÚJO, C. V. de; MENEZES, G. R. de O.; SILVA, L. O. C. da; GONDO, A. A necessidade de melhoria das carcaças bovinas produzidas torna necessário o estudo de características que permitam rapidez na identificação de genótipos superiores. Considerando a grande representati... ... |
Author(s): NIETO, L. M.; SILVA, L. O. C. da; ROSA, A. do N. F.; MENEZES, G. R. de O. O objetivo deste estudo foi avaliar o potencial da variável relação de desmama como critério de seleção na raça Nelore. Os dados utilizados neste trabalho de rebanhos participantes do Programa Embrapa... ... |
Author(s): SILVA, T. G. da; WALKDER, C. C.; FEIJÓ, G. L. D.; MORAIS, M. da G.; EGITO, A. A. do Os lipídios presentes na carne bovina possuem relação direta com a qualidade sensorial da carne e conferem seu sabor e aroma. Além disto, a maior quantidade de ácidos graxos insaturados está ligada po... ... |
Author(s): TRAMONTE, N. C.; TONUSSI, R. L.; OLIVERI, B. F.; BALDI REY, F. S.; MAGNABOSCO, C. de U.; LOBO, R. B.; KOURY FILHO, W. Resumo: O objetivo do presente trabalho foi estudar as associações entre características de escores visuais de estrutura corporal ao sobreano (ES), precocidade ao sobreano (PS) e musculosidade ao sobr... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.