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Author(s): BRIGIDA, A. I. S.; BUARQUE, F. S.; NOGUEIRA, V. L. R.; MELO, V. M. M.; GUISÁN SEIJAS, J. M.; RIBEIRO, B. D.; GONÇALVES, L. R. B.; COELHO, M. A. Z. Efforts have been concentrated on developing alternative methods of enzyme purification that are less costly and highly efficient. In this work, we evaluated three different methods for lipase purific... ... |
Author(s): NASCIMENTO, B.; BRAUNA, C.; FERREIRA, P.; MELO, L. A. M. P. de; FERREIRA, P.; ROCHA, T. L.
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Author(s): GOMES, A. L. S.; SOUZA, W. F. M.; COSTA, A. O.; SOUZA, M. R. A.; CARVALHO, R. S. J. T.; SOUZA, G. S.; TERRA, A. M.; ROCHA, C. B.; HEIDEN, G.; MOREIRA, R. F. A.
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Author(s): SEDANO, A. D. B.; PEREIRA, D. H.; PEDREIRA, B. C. e; PINA, D. S.; BOURSCHEIDT, M. L. B.; MOMBACH, M. A.; XAVIER, I. M.; SCHIMTED JUNIOR, R. J. One of the alternatives to improve the ensilage process of tropical climate grasses is the use of bacterial and bacterial additives, which provide microorganisms desirable for fermentation, in additio... ... |
Author(s): TONUCCI, R. G.; CHAVES, A. K. de L.; GUEDES, F. L. Resumo - Objetivou-se avaliar a qualidade fermentativa e o valor nutritivo da silagem de milheto e girassol nas proporções de 100:0; 75:25; 50:50; 25:75 e 0:100, totalizando cinco tratamentos e três r... ... |
Author(s): RODRIGUES JÚNIOR, C. T.; CARNEIRO, M. S. de S.; MAGALHAES, J. A.; PEREIRA, E. S.; RODRIGUES, B. H. N.; COSTA, N. de L.; PINTO, M. do S. de C.; ANDRADE, A. C.; PINTO, A. P.; FOGACA, F. H. dos S.; CASTRO, K. N. de C. O efeito da época de diferimento sobre a produção e composição química da forragem do capim-Marandu (Brachiaria brizantha cv. Marandu), durante a estação seca, foi avaliado em experimento conduzido em... ... |
Author(s): POMPEU, R. C. F. F.; CÂNDIDO, M. J. D.; PEREIRA, E. S.; BOMFIM, M. A. D.; ROGÉRIO, M. C. P.; ROCHA JÚNIOR, J. N. da; SOMBRA, W. A. Objetivou-se avaliar a influência de quatro níveis de substituição (0; 33; 67 e 100%) do farelo de soja (FS) pela torta de mamona destoxificada (TMD) em rações sobre a digestibilidade de nutrientes de... ... |
Author(s): LAGE, J. F.; SAN VITO, E.; CARVALHO, I. P. C.; SILVA, R. A.; RIBEIRO, A. F.; BERNDT, A.; FRIGUETTO, R. T. S.; REIS, R. A.; BERCHIELLI, T. T.
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Author(s): BONANI, W. L.; ROCHA, E. L. F. DA; PASQUINI NETO, R.; BOSI, C.; PEZZOPANE, J. R. M.; BERNARDI, A. C. de C.; PEDROSO, A. de F.; OLIVEIRA, P. P. A. The objective of this study was to evaluate the nutritive value of pastures in agroforestry systems after trees thinning. The experiment was carried out from October 2016 to March 2018 at Embrapa Sout... ... |
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