Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Resumo; Introdução; Valor nutricional: aspectos gerais, carboidratos; proteínas; lipídios; fibras; vitaminas e minerais; Recomendações de consumo.

Repository: BDPA     Publication year: 2006

O presente trabalho de revisão objetivou examinar a composição do arroz e suas características nutricionais.

Repository: BDPA     Publication year: 2008

Aspectos gerais da salinidade; Potencial forrageiro e valor nutricional; Forrageiras halofitas na alimentação de ruminantes.

Repository: BDPA     Publication year: 2013

A produção de maçã destaca-se nas regiões de altitude do Sul do Brasil como importante cultura geradora de mão-de-obra e renda. A produtividade, aliada à qualidade dos frutos produzidos, são aspectos... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2020

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.