Search Publications
Filter by:
Author(s): KUPPER, K. C.; CORREA, E. B.; MORETTO, C.; BETTIOL, W.; GOES, A. de Abstracts: The ability of isolates of Bacillus subtilis and Trichoderma spp. to control citrus black spot (CBS) was investigated in ́Natal ́ sweet orange orchards. The first experiment was c... ... |
Author(s): ARAÚJO, J. J. da S.; MUNIZ, M. de F. S.; MOURA FILHO, G.; ROCHA, F. da S.; CASTRO, J. M. da C. e A utilização de material propagativo sadio constitui importante medida de controle para os nematoides da bananeira (Musa spp.), pois, assim, evita-se a introdução desses patógenos em áreas isentas. O... ... |
Author(s): NISHISAKA, C. S.; VENTURA, J. P.; BAIS, H.; MENDES, R. Bacillus subtilis holds significant agricultural and ecological importance as one of the most extensively studied plant growth promoters. To better understand Bacillus genetic traits associated with p... ... |
Author(s): NOFFS, A. P.; TACHIBANA, L.; SANTOS, A. A.; RANZANI-PAIVA, J. T. The objective of this work was to evaluate the addition of Bacillus subtilis probiotic to the feed of common snook (Centropomus undecimalis) fingerlings, in alternate and continuous regimens. Six hund... ... |
Author(s): VENTURINI, G.; BRANDI, F.; BETTIOL, W. O objetivo do trabalho foi avaliar os efeitos de Bacillus pumilus (QST 2808) e Bacillus subtilis (QST 713) na inibição da germinação de esporos e no crescimento micelial de Thielaviopsis paradoxa, age... ... |
|
Author(s): BETTIOL, W.; KUPPER, K. C.; GOES, A. de; MORETTO, C.; CORREA, E. B. The work was aimed at studying the production of cells and metabolites of Bacilius subtilis (ACB-69) and of Trichoderma viride conidia (ACB-14) on different substrates, since they can potentially cont... ... |
Author(s): FORNER, C.; GALVAO, J. A. H.; IOST, R.; PANNUTTI, L. E. R.; VISCONTI, A.; BETTIOL, W.
|
Author(s): PINHEIRO, E. C.; LIMA, I. G. de; NUNES, D. M.; SANTOS, J. P. dos; MAJOLO, C.; LOPES, R.; RODRIGUES, M. do R. L.; MUNIZ, A. W.; OLIVEIRA-PAIVA, C. A. O açaizeiro da espécie Euterpe precatoria é uma palmeira cujo os frutos são produzidos em escala comercial no Amazonas, e a partir deles, produzida a bebida denominada açaí ou vinho de açaí. A procura... ... |
Author(s): AGOSTINI, P.; LOTTO, M. de C.; VALARINI, P. J.; MELO, I. S. de
|
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.