Search Publications
Filter by:
|
Author(s): BASSINELLO, P. Z.; NAVES, M. M. V. Resumo; Introdução; Carboidratos; Proteinas; Lipídios; Vitaminas e sais minerais; Vitaminas; Minerais. |
|
Author(s): GONDIM, F. A baixa maciez da carne zebuína restringe seu acesso a importantes mercados. Tal característica é atribuída a uma maior atividade muscular da calpastatina na carne de zebu do que na de gado taurino. E... ... |
|
|
|
|
|
Author(s): FROSI, G.; ARAÚJO, F. T. de; LIMA, S. C. B. da S.; VITA, A. C. A. de M.; PANDOLFI, V; SANTOS, M. G.; MORGANTE, C. V.; MELO, N. F. de; ISEPPON, A. M. B. O objetivo do estudo foi avaliar alterações bioquímicas, foliares e radiculares de Stylosanthes scabra Vogel submetida a DH e reidratação (RI) em casa de vegetação. |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.