Search Publications
Filter by:
Author(s): SILVA, G. O. da; VENDRAME, L. P. de C.; AMARO, G. B.; MELO, R. A. de C. e; PILON, L.; FERREIRA, J. C. Purple-fleshed sweetpotato (Ipomoea batatas) have gained attention from producers and consumers for their nutritional values and high levels of anthocyanins. This study aimed to evaluate the adaptabil... ... |
Author(s): PILON, L.; GUEDES, J. S.; BITENCOURT, B. S.; MELO, R. A. de C. e; VENDRAME, L. P. de C.; AMARO, G. B. Eight new genotypes of sweetpotato produced by Embrapa Hortaliças (orange-fleshed: MD09026-OF and MD09024-OF; cream-fleshed: MD09011-CF, MD09004-CF, MD10039-CF, and MD10004-CF; yellow-fleshed: MD09017... ... |
Author(s): FERREIRA, J. C.; VENDRAME, L. P. de C.; RESENDE, G. M. de; AMARO, G. B.; SILVA, G. O. da; MELO, R. A. de C. e Considerando-se a vasta diversidade de cores das raízes de batata-doce, os genótipos de polpa roxa têm se destacado em função do seu conteúdo de antocianinas, fotoquímicos com ação antioxidante. Para... ... |
Author(s): ABREU, G. B.; AMARO, G. B.; FERNANDES, F. R. O objetivo foi testar cultivares lançadas pela Embrapa na Ilha de São Luís, visando a recomendação para agricultores familiares da região. Nos anos de 2013 e 2014 foram avaliadas nove cultivares de ba... ... |
Author(s): AMARO, G. B.; CARMONA, P. A. O.; FERNANDES, F. R.; SILVA, G. O. da; PEIXOTO, J. R. O presente trabalho teve por objetivo avaliar o desempenho agronomico de oito cultivares utilizando mudas que passaram pela limpeza clonal. O experimento foi conduzido em condições de campo, no deline... ... |
|
Author(s): MENDES, L. da S.; PEREIRA, R. B.; AMARO, G. B.; PINHEIRO, J. B. O objetivo deste trabalho foi avaliar a reação de cultivares de batata-doce a Plenodomus destruens. As cultivares utilizadas foram: Princesa, Braszlândia Branca, Brazlândia Roxa, Brazlândia Rosada, Be... ... |
|
Author(s): MELO, R. A. de C. e; VENDRAME, L. P. de C.; SILVA, G. O. da; AMARO, G. B.; PILON, L.; GUIMARAES, J. A.; PINHEIRO, J. B.; PEREIRA, R. B. Apresenta a nova cultivar de batata-doce de polpa roxa BRS Anembé desenvolvida pela Embrapa Hortaliças possui características como polpa roxa de cor intensa, bom desempenho agronômico, estabilidade em... ... |
|
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.