Search Publications
Filter by:
Author(s): COMETTANT RABANAL, R.; CARVALHO, C. W. P. de; ASCHERI, J. L. R.; HIDALGO CHÁVEZ, D. W.; GERMANI, R. The objective of this study was to use pre-cooked whole corn, parboiled brown rice and sorghum flours by thermoplasticextrusion as a pretreatment to improve the quality characteristics of gluten-free(... ... |
Author(s): SILVA, P. A.; MELO, W. S.; CUNHA, R. L.; CUNHA, E. F. M.; LOPES, A. S.; PENA, R. S. A farinha de tapioca é um alimento produzido artesanalmente a partir da fécula de mandioca (Manihot esculenta Crantz) purificada. É muito consumida na Região Amazônica, na forma de mingaus, roscas, bo... ... |
Author(s): VALERON, C.; SHEUNEMANN, T.; KRÜGER, A. P.; NAVA, D. E.
|
Author(s): SAMPAIO, R. S.; GERUM, A. F. A. de A.; CARVALHO, S. R. L. de
|
Author(s): MELO, M.; FILES, M. C.; SASSANOVICZ, F.; NAVA, D. E.
|
Desenvolvimento e caracterização de massa de pizza sem glúten adicionada de farinha de banana verde. Author(s): VIANA, E. de S.; REIS, R. C.; GUEDES, I. S. A.; SANTOS, F. D.; JESUS, J. L. de
|
|
Author(s): SANTIN, F. G. T.; TIMM, R. R.; EICHOLZ, E. D.; AIRES, R. F.
|
Author(s): RIGO, A. A.; DAHMER, A. M.; STEFFENS, C.; STEFFENS, J.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; LEITE, R. S.; MANDARINO, J. M. G.; CEZARO, A. M. de
|
|
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.