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Author(s): RABELO, F. R.; CARAZZOLLE, M. F.; MARTINS, N. F.; CAMPOS, M. A.; SILVA, M. S.; SILVA, A. C.; SOUZA, A. A. de; AMARAL, A. M. do; REIS, A. M. dos No Brasil, um dos importantes problemas enfrentados por produtores de café e citros envolve os danos causados pela bactéria Xylella fastidiosa. Esta bactéria causa o entupimento dos vasos do xilema e... ... |
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Author(s): ANDRADE, C. M. S. de; JANK, L.; FARINATTI, L. H. E.; NASCIMENTO, H. L. B. do
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Author(s): ALENCAR, C. A. B.; CUNHA, F. F. da; OLIVEIRA, R. A. de; CÓSER, A. C.; MARTINS, C. E. ABSTRACT - The aim of the study was to evaluate the chemical composition and in vitro dry matter digestibility (IVDMD) of six grasses subjected to different irrigation depths and seasons. The experime... ... |
Author(s): MAYER, E. T.; FUKE, G.; NÖRNBERG, J. L.; MINELLA, E.
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Author(s): RODRIGUES JÚNIOR, C. T.; CARNEIRO, M. S. de S.; MAGALHAES, J. A.; PEREIRA, E. S.; RODRIGUES, B. H. N.; COSTA, N. de L.; PINTO, M. do S. de C.; ANDRADE, A. C.; PINTO, A. P.; FOGACA, F. H. dos S.; CASTRO, K. N. de C. O efeito da época de diferimento sobre a produção e composição química da forragem do capim-Marandu (Brachiaria brizantha cv. Marandu), durante a estação seca, foi avaliado em experimento conduzido em... ... |
Author(s): CAYRES, C. A.; ASCHERI, J. L. R.; COUTO, M. A. P. G. Gluten-free bakery products are usually deficient in dietary fiber and inferior sources of protein. Studies that have assessed sensory characterization of products prepared with orange pomace are scar... ... |
Author(s): MOREIRA, A.; FERREIRA, R. de P.; VILELA, D.; MORAES, L. A. C.; FREITAS, A. R. de Improvement to animal genetics requires the supply of superior quality forage, such as alfalfa (Medicago sativa L.). Under tropical and subtropical conditions in Brazil, alfalfa cultivation has been r... ... |
Author(s): OLIVEIRA, P. E. F.; VERZA, N. C.; BITTENCOURT, D.; SOUTO, B. M.; MADEIRA, L. M.; ANDRADE, A. C.; SILVA, F. R. da; LEWIS, R. V.; RECH FILHO, E. L.
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Author(s): SOUTO, B. M.; VERZA, N. C.; OLIVEIRA, P. E. F.; BITTENCOURT, D. M. de C.; MADEIRA, L. M.; ANDRADE, A. C.; SILVA, F. R. da; LEWIS, R. V.; RECH FILHO, E. L. Aranhas produzem uma variedade de sedas que possuem extraordinárias propriedades moleculares e mecânicas. Utilizando seqüências expressas nas glândulas da seda, fomos capazes de identificar quatro pro... ... |
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