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Author(s): SOUZA, G. da S. e; MOREIRA, T. B. S.; GOMES, E. G. In this article we perform production efficiency analysis for the 40 countries with largest value added by agricultural sector in 2005. Under the assumption of a nonparametric frontier and production... ... |
Author(s): SOUZA, G. da S. e; MOREIRA, T. B. S.; GOMES, E. G.
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Author(s): PEREZ, D. V.; REIS, Y. A. M. A segurança alimentar tem sido uma narrativa central na definição de políticas agrícolas, hídricas e energéticas no Oriente Médio. E o uso da comida como arma tem uma história especificamente nessa re... ... |
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Author(s): TURETTA, A. P. D.; BONATTI, M.; SIEBER, S. The COVID-19 pandemic has brought on a global crisis, with impacts an ongoing food security and nutrition, exposing the vulnerabilities of our society. However, it can be a time for reflection and an... ... |
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Author(s): NASCIMENTO, L.; STEPHAN, M. P.; ROSA, J. S. da A couve é um alimento folhoso, sendo as folhas um reservatório proteico, além de fonte de fibras. O pool proteico pode ser subdividido em proteínas solúveis e insolúveis. A fração insolúvel está prese... ... |
Author(s): CHAMONE, M. E.; STEPHAN, M. P.; AZEVEDO, T. de L.; ASCHERI, J. L. R.; ROSA, J. S. da; CASTRO, I. M. de
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