Search Publications
Filter by:
Author(s): BALDISSERA, T. C.; MARÍN, A.; PINTO, C. E.; GARAGORRY, F. C.; BARBOSA, A. M.; CARVALHO, P. C. F. O objetivo do trabalho foi determinar a altura ótima de entrada em pastagem de capim-quicuio (Cenchrus clandestinus - Hochst. ex Chiov) que maximize a taxa de ingestão instantânea de matéria seca (TIM... ... |
Author(s): ALVES, A. A.; OLIVEIRA, D. S.; ROGERIO, M. C. P.; POMPEU, R. C. F. F.; AZEVEDO, D. M. M. R.; MOREIRA FILHO, M. A. Os ovinos em terminação podem ser alimentados a partir de dietas formuladas para maturidade precoce ou tardia, o que é determinado pela adequação ou restrição de nutrientes das dietas, com reflexo na... ... |
Author(s): VEIGA, M. da; PANDOLFO, C. M.; BALBINOT JUNIOR, A. A. Simplified balance of nutrients and crop yield in nine years of superficial pig slurry application on an Oxisol in sothern Brazil. |
Author(s): ARAÚJO, R. A. de; NEIVA, J. N. M.; ROGERIO, M. C. P.; CÂNDIDO, M. J. D.; LUCAS, R. C.; POMPEU, R. C. F. F. ABSTRACT - The objective of this work was to evaluate the effect of replacing soybean meal (SM) by detoxified castor bean cake (DCC), containing different alkaline solutions, on the nutritional parame... ... |
Author(s): RAMOS, K. M. C.; SOUZA, V. A. B. de; GOMES, S. O. A espécie Caryocar coriaceum (pequi) é típica da região Meio-Norte do Brasil e de outras regiões do Nordeste, onde faz parte da sua culinária e do dia-a-dia nordestino. Objetivou-se neste trabalho ava... ... |
Author(s): SOUZA, L. F. da S. Não obstante inúmeras evidência de problemas causados por deficiências de micronutrientes, na agricultura de várias regiões do Brasil, não se observa para as maioria das culturas a aplicação usual dos... ... |
Author(s): SERAFIM, M. E.; ONO, F. B.; NOVELINO, J. O.; CREMON, C.; RANGEL, M. A. S. O potássio (K) é o segundo elemento mais absorvido pelas plantas e sua reserva mineral, nos solos da região dos Cerrados, é muito pequena, insuficiente para suprir as quantidades extraídas pelas cultu... ... |
Author(s): SANTOS, R. H. D. P.; RIBEIRO, J. O.; MOREIRA, A.; MORAES, L. A. C.
|
Author(s): TEIXEIRA, M. A.; ZOLIN, C. A.; DURKS, J.; MATOS, E. da S.; SASSAKI, M.
|
|
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.