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Fluxograma do Processamento de Linguiças; Passo a passo para a elaboração industrial da linguiça.

Repository: BDPA     Publication year: 2008

Author(s): LIMA, G. J. M. M. de; FIGUEIREDO, E. A. P. de

Repository: BDPA     Publication year: 2018

Author(s): EMBRAPA SUÍNOS E AVES.

Repository: BDPA     Publication year: 2008

Author(s): MARQUES, D. M. P; HÜTHER, C. M.; ROCHA, N. P. de S.; OLIVEIRA, J. R. de; RICARDO, R. de A. K; RODRIGUES, N. F.; CORRÊA, G. M.; VERDE, F. N.; FERREIRA, V. F.; SANTOS, C. M. P. P. dos; PEREIRA, C. R.; MACHADO, T. de B.; TAVARES, S. R. de L.

Shiso (Perilla frutescens L.) is an Asian plant that contains properties that allow it to be used in both cooking and medicine. The present study set out to understand how different lighting condition... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2022

Author(s): BASTOS, A. M.; LIMA, J. de F.; TAVARES-DIAS, M.

This study aimed to investigate the effects of red, yellow, green, violet, blue, and white light in Macrobrachium amazonicum larviculture. The trials were composed of six treatments (i.e., colors red,... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2019

Author(s): SCHERVENSQUY, E. M.; EURICH, J.; JESUS, M. A. T. de; YASSIN, L. S.; BORSATO, A. V.; RAUPP, D. da S.

A geleia desenvolvida é um produto com potencial funcional ? contem abacaxi e hortelã ? que tem ação benéfica para a saúde. O objetivo da pesquisa foi sugerir ao consumidor brasileiro uma ?geleia ligh... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2015

Author(s): MILANE, N. C.; FERREIRA, E. J.; STAVSKI, M.; BORSATO, A. V.; RAUPP, D. da S.

Considerando a mudança no perfil nutricional da população brasileira, se faz necessário inserir no mercado alimentício produtos que trazem benefícios e contribuem para a saúde. O objetivo dessa pesqui... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Author(s): CHAVES, A. C. C.; YASSIN, L. S.; MENDES, C. A. P.; BORSATO, A. V.; RAUPP, D. da S.

A busca por uma qualidade de vida melhor estimulou uma parcela significativa da população brasileira para a escolha de alimentos que, além de agradáveis no sabor e aroma, apresentem qualidade nutritiv... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2015

Author(s): ROCHA, P. S. G. da; OLIVEIRA, R. P. de; SCIVITTARO, W. B.

Repository: BDPA     Publication year: 2015

Author(s): HORNUNG, P. S.; LAZZAROTTO, S. R. da S.; LAZZAROTTO, M.; SCHNITZLER, E.

Starches, when in its native forms, usually do not have the characteristics required for industrial processing. ''Pinhão'', a seed from the Araucaria angustifolia tree, has starch as main presenting a... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2015

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