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Author(s): SAMPAIO, A. S. A.; AGUIAR, O. J. R. de; TAKESHITA, S.; OKADA, T. S. A.
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Author(s): BERENGUER, E.; GARDNER, T.; FERREIRA, J. N.; ARAGÃO, L.; NALLY, R. M.; THOMSON, J.; VIEIRA, I.; BARLOW, J.
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Author(s): TAKESHITA, S.; OKADA, T. S. A.; AGUIAR, O. J. R. de; SAMPAIO, A. S. A.
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Author(s): NASCIMENTO, R. G. M.; VANCLAY, J. K.; FIGUEIREDO FILHO, A.; MACHADO, S. do A.; RUSCHEL, A. R.; HIRAMATSU, N. A.; FREITAS, L. J. M. de Allometries that include height as independent variable usually provide greater accuracy on estimates of volume, biomass or individual carbon than other prediction strategies that rely only diameter a... ... |
Author(s): MOUTINHO, V. H. P.; LIMA, J. T.; AGUIAR, J. O. R. de; NOGUEIRA, M. G. de O. Despite the large diversity, logging on Brazilian Amazon is restricted to a small number of species. On relating the local biodiversity to the density, region of occurrence and logging of traditional... ... |
Author(s): COSTA, M. S.; ARÊDES, M. S.; BOTOSSO, P. C.; CALLADO, C. H.
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Author(s): RUTISHAUSER, E.; HÉRAULT, B.; BARALOTO, C.; BLANC, L.; DESCROIX, L.; SOTTA, E. D.; FERREIRA, J.; KANASHIRO, M.; MAZZEI, L.; OLIVEIRA, M. V. N. d'; OLIVEIRA, L. C. de; PEÑA-CLAROS, M.; PUTZ, F. E.; RUSCHEL, A. R.; RODNEY, K.; ROOPSIND, A.; SHENKIN, A.; SILVA, K. E. da; SOUZA, C. R. de; TOLEDO, M.; VIDAL, E.; WEST, T. A. P.; WORTEL, V.; SIST, P. While around 20% of the Amazonian forest has been cleared for pastures and agriculture, one fourth of the remaining forest is dedicated to wood production [1] . Most of these production forests have b... ... |
Author(s): RODRIGUES, E. de A.; PEREIRA, L. da S.; MACEDO, E. G.; ILKIU-BORGES, F. O estado do Pará possui parte da reserva de madeira tropical encontrada na Amazônia, na qual boa parte é explorada para que se possa ser comercializadas, e várias dessas espécies são conhecidas apenas... ... |
Author(s): OLIVEIRA, M. E. B. de; GUERRA, N. B.; BARROS, L. de M.; ALVES, R. E. Caracterização botânica; características agronômicas; características químicas do fruto; utilização; considerações finais. |
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