Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Author(s): SILVA, K. F.; CARVALHO, S. C. DOS S.; CHAMILETE, S. A. M.; NASSU, R. T.

A técnica sous vide é um método de processamento no qual o alimento é embalado a vácuo e cozido de forma controlada a uma temperatura entre 65ºC e 95ºC.

Repository: BDPA     Publication year: 2023

Author(s): TEIXEIRA, M. A.; ZOLIN, C. A.; DURKS, J.; MATOS, E. da S.; SASSAKI, M.

Repository: BDPA     Publication year: 2014

Author(s): SILVA, K. B. de O. da; SILVA, A. L.; JANTALIA, C. P.; LIMA, C. L.

Repository: BDPA     Publication year: 2015

Author(s): MACHADO, R. L.; RESENDE, A. S. de; CAMPELLO, E. F. C.; OLIVEIRA, J. A.; FRANCO, A. A.

Repository: BDPA     Publication year: 2010

Author(s): MESQUITA, C. de M.; COSTA, N. P. da; MANTOVANI, E. C.; ANDRADE, J. G. M. de; FRANÇA NETO, J. de B.; SILVA, J. G. da; FONSECA, J. R.; GUIMARAES SOBRINHO, J. B.

Introdução. Sistemas de uma colhedora. Sistema de corte e de alimentação. Sistema de trilha. Sistema de separação e de limpeza. Sistema de transporte, armazenamento e descarga. Determinação das perdas... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2011

Author(s): BERTOL, O. J.; RIZZI, N. E.; FAVARETTO, N.; LAVORANTI, O. J.

Perdas de nitrogênio via superfície e subsuperfície em sistema de semeadura direta. O nitrogênio (N) é o elemento utilizado em maior quantidade na produção agrícola, estando, portanto, sujeito a perda... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2005

Author(s): OLIVEIRA, P. P. A.; ALVES, A. C.; BERNARDI, A. C. de C.; ROCHETTI, R. C.; ALVES, T. C.; MACEDO, F. B.

As perdas gasosas são os principais fatores de ineficiência do uso de fertilizantes nitrogenados. Elas contribuem para emissão de óxido nitroso e de amônia para atmosfera e representam perdas econômic... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2008

Author(s): ALVARENGA, T. I. R. C.; BORBA, H.; MORENO, G. M. B.; ARAUJO, G. G. L. de; MELLO, J. L. M. de; DOURADO, R. de C.; BARBOSA, J. C.; SOUZA, P. A. de

This study assessed the effects of different levels of oldman saltbush hay and ageing time on the physical characteristics of Santa Inês lamb meat. Sixty shoulders from 32 male lambs fed with 30, 40,... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2014

Author(s): SILVEIRA, J. M.; HARGER, N.; CONTE, O.; POSSAMAI, E. J.

Repository: BDPA     Publication year: 2019

Author(s): SASSAKI, M. H.; TEIXEIRA, M.; ZOLIN, C. A.; MAGALHAES, C. A. de S.

Repository: BDPA     Publication year: 2014

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.