Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Author(s): REIS, A.; LOPES, C. A.; LIMA, M. L. P.; BOITEUX, L. S.

Repository: BDPA     Publication year: 2004

Author(s): AMORIM, G. N.; SANTOS, R.; LIMA, H. E. de; SMIDERLE, O. J.; OLIVEIRA, J. M. F. de

Repository: BDPA     Publication year: 2013

Author(s): COSTA. H. C. de L.; SILVA, B. C. da; GOULART, J. M.; ESPINDOLA, J. A. A.; ARAUJO, E. da S.; GUERRA, J. G. M.

Repository: BDPA     Publication year: 2020

Author(s): REIS, A.; LOPES, C. A.; HENZ, G. P.

Esta circular técnica foi produzida visando contribuir para redução desta lacuna na literatura nacional, com a descrição das principais doenças da salsa no Brasil, incluindo sintomas e são recomendaçõ... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2018

Author(s): ANDRADE, K. P. de; FREITAS, R. A. de; NASCIMENTO, W. M.

Repository: BDPA     Publication year: 2007

Author(s): PINHEIRO, J. B.; PEREIRA, R. B.

Esta publicação teve como objetivo descrever as principais espécies de nematoides associados ao pimentão e fornecer informações sobre a biologia, comportamento, sintomas de danos nas plantas e o manej... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Author(s): SANTOS JUNIOR, W. N.; CABRAL, C. S.; CARVALHO, M. R. M.; REIS, A.

Repository: BDPA     Publication year: 2009

Author(s): FINGER, F. L.; ALVARES, V. de S.; NEGREIROS, J. R. da S.; CALESTINE, C.; CASALI, V. W. D.

Wilting is one of the major problems of parsley leaves in Brazilian retail stores. This study was conducted to determine the effect of postharvest replacement of water by submerging the parsley leaf b... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2008

Author(s): REIS, A.; BOITEUX, L. S.; FONSECA, M. E. N.

Repository: BDPA     Publication year: 2009

Author(s): ALVARES, V. de S.; NEGREIROS, J. R. da S.; RAMOS, P. A. S.; MAPELI, A. M.; FINGER, F. L.

O objetivo deste trabalho foi avaliar o efeito do pré-resfriamento e da embalagem PET na conservação pós-colheita da salsa lisa cv. Graúda Portuguesa, armazenada a 5 e 25 °C. Maços de folhas foram pré... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2010

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.