Search Publications
Filter by:
Author(s): HABIBI, P.; PRADO, G. S.; PELEGRINI, P. B.; HEFFERON, K. L.; SOCCOL, C. R.; GROSSI-DE-SA, M. F.
|
Author(s): RODRIGUES, L. D.; SIQUEIRA, K. B. A intolerância à lactose é um problema comum no Brasil que afeta a qualidade de vida da população. Neste cenário, o presente estudo visa analisar quanto o consumidor brasileiro que tenha intolerância... ... |
Author(s): OLIVEIRA, G. S.; GAVA, C. A. T.; FÉLIX, W.; GERVÁSIO, R. de C. R. G.; COSTA-LIMA, T. C. da Biosurfactants secondary plant metabolites, such as saponins, could be an efficient green alternative dispersant for entomopathogenic fungi propagules. This work aimed to evaluate the potential of a s... ... |
Author(s): CUNHA, N. B. da; VIANNA, G. R.; LIMA, T. da A.; RECH FILHO, E. L.
|
Author(s): SILVA, C. M.; FELBERG, I.; LIMA, J. R.; GOUVÊA, L. DE P.; GALDEANO, M. C.; CALDEIRA, R. F.; AZEVEDO, T. de L. This guide describes a standardized set of methodologies for evaluating techno-functional properties (emulsifying activity and emulsion stability, foaming capacity and foaming stability, water and oil... ... |
Author(s): MENDES, T. D.; PACHECO, T. F.; BRAGA, S. C.; NAKAI, D. K.; MIDORIKAWA, G. E. O.; GONCALVES, S. B.; SALUM, T. F. C.; FAVARO, L. C. de L.; DAMASO, M. C. T. Citric acid (CA) is one of the most valuable organic acids in the market as it can be used in diverse biotechnological applications, such as in the food industry, as flavoring agent and as food preser... ... |
Author(s): HABIBI, P.; DANIELL, H.; SOCCOL, C. R.; GROSSI-DE-SA, M. F.
|
Author(s): GONZALEZ, M. H.; SILVA, C. S. da; AMARAL, C. D. B. do; BIANCHI, S. R.; OLIVEIRA, L. H. B. de; COELHO, J. S.; OLIVEIRA, A.; NOGUEIRA, A. R. de A. Inorganic elements present in pharmaceutical products were determined by inductively coupled plasma-mass spectrometer (ICP-MS), employing microwave acid digestion as a sample preparation method. The m... ... |
Obtenção e avaliação microbiológica da fibra de caju para uso na formulação de produtos plant-based. Author(s): LIMA, A. C.; CARDOSO, J. H.; GIRAO, E. G.; VASCONCELOS, H. E. M.; SOUZA, A. C. R. de; MESQUITA, A. L. M. Objetivando a redução do desperdício do caju e contribuir para o aumento da renda dos Assentados do Córrego do Murici através da melhoria da qualidade dos produtos já explorados e incorporação de outr... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.