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Author(s): PINHEIRO, R. R.; ANDRADE, M. L. R.; SANTIAGO, L. B.; BRITO, R. L. de; ELOY, A. M. X. São escassos os dados na literatura referentes ao nível de proteínas plasmáticas específicos para as raças nativas e exóticas da espécie caprina. Este estudo teve como objetivo determinar e comparar o... ... |
Author(s): ZAROS, L. G.; NEVES, M. R. M. das; BENVENUTI, C. L.; NAVARRO, A. M. do C.; MEDEIROS, H. R. de; VIEIRA, L. da S. Este estudo foi realizado para avaliar o desempenho de ovinos da raça Somalis com diferentes graus de resistência à infecções por nematódeos gastrintestinais. Durante 98 dias, 75 ovinos Somalis, com i... ... |
Author(s): SANTOS, D. O. Resumo: O presente estudo identificou o pertll protéico da membrana plasmática dos espermatozóides, congelados, de caprinos, através de eletroforese bidimensional (2-D). O objetivo foi encontrar prote... ... |
Author(s): LACERDA, A. L. M.; DUSI, D. M. de A.; ALVES, E. R.; RODRIGUES, J. C. M.; GOMES, A. C. M. M.; CARNEIRO, V. T. de C. Brachiaria brizantha is a forage grass of the Poaceae family. Introduced from Africa, it is largely used for beef cattle production in Brazil. Brachiaria reproduces sexually or asexually by apomixis,... ... |
Author(s): RECH FILHO, E. L.; VIANNA, G. R.; MURAD, A. M.; CUNHA, N.; LACORTE, C. C.; ARAUJO, A. C. G. de; BRIGIDO, M.; MICHAEL, W.; FONTES, A.; BARRY, O.; ANDREW, S.; OTAVIA, C.
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Author(s): MELO, R. C.; MAZONI, I.; NESHICH, G.; SANTORO, M. M.; MEIRA JÚNIOR, W. Short Abstract: TopSiMap (Topological Similarity Map) is and interactive tool which is part of the Star Sting Suite (http://sms.cbi.cnptia.embrapa.br/SMS).As contacts pattern is very conserved in each... ... |
Author(s): BOSSU, C. M.; GIGLIOTI, R.; OLIVEIRA, M. C. de S.; OLIVEIRA, P. V. DE; NOGUEIRA, A. R. de A. A screening method for zinc levels in different milk samples (raw cow, raw sheep, UHT cow, UHT goat and soybean milk base) was performed to establish the Zn levels' differences in protein samples. The... ... |
Author(s): CORDEIRO, C. S.; CARDOSO, D. R.; CAVALLINI, D. C. U.; NASSU, R. T. Whey from bovine milk has mainly B-lactoglobulin (B-L) and α-lactoalbumin (α-L) proteins in its composition, being a food with elevated nutritional value. |
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Author(s): FREIRE, J. M.; SILVA, A. M. de A.; CARNEIRO, H.; PEREIRA FILHO, J. M.; ROCHA, L. B.; BIDLER, D. C. ABSTRACT This study aimed to evaluate the in vitro degradability and gas production in diets containing byproducts from the national biodiesel industry (castor bean, canola, forage radish and black su... ... |
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