Search Publications
Filter by:
Author(s): FREIRE JUNIOR, M.; CABRAL, L. M. C.; SOARES, A. G.; SOARES, C.
|
|
Author(s): CUNHA, C. R. da; MACIEL, V. T.; ALVARES, V. de S. O objetivo deste trabalho foi avaliar o efeito do pré-resfriamento dos frutos na aceitação sensorial da polpa de cupuaçu. Os frutos coletados foram divididos em 2 lotes: o lote A não sofreu nenhum pré... ... |
Author(s): FREITAS, D. G. C.; FREIRE, M.; CABRAL, L. M. C.; SOARES, C. M.
|
|
|
|
|
Author(s): CUNHA, C. R. da; MACIEL, V. T.; MADRUGA, A. L. S. O objetivo desse trabalho foi avaliar sensorialmente néctares mistos de açaí e cupuaçu fabricados a partir de polpa de açaí integral ou parcialmente desengordurada. A polpa de açaí foi dividida em dua... ... |
|
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.