Filter by:

Publication year
More...
Language of publication
Embrapa Units
Types of publication

Search by:

 

Author(s): FERREIRA NETO, J. R. C.; SILVA, S. M. de S. e; ROCHA, M. de M.; FREIRE FILHO, F. R.

O objetivo deste estudo foi analisar o teor de proteína total, fibra bruta, matéria mineral, cálcio e fósforo e umidade de feijão caupi visando fornecer dados nutricionais para a seleção de genótipos... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2005

Author(s): TEIXEIRA NETTO, M. V.; MASSUQUETO, A.; DURAU, J. F.; LIMA NETTO, E. S.; KRABBE, E. L.; MAIORKA, A.; OLIVEIRA, S. G.

Sabe-se que o tratamento térmico do alimento pode melhorar seu aproveitamento, sendo a influência do processamento sobre a digestibilidade o principal modo de ação (4). A peletização da ração aumenta... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2014

Author(s): NEVES, A. L. A.; SANTOS, R. D. dos; PEREIRA, L. G. R.; ARAGÃO, A. S. L. DE; COSTA, C. T. F.; AZEVEDO, J. A. G. DE

Repository: BDPA     Publication year: 2011

Author(s): MEDEIROS, S. R. de; MARINO, C. T.

Repository: BDPA     Publication year: 2015

Author(s): MATIAS, F. I.; BARRIOS, S. C. L.; VALLE, C. B. do; MATEUS, R. G.; MARTINS. L. B.; MORO, G. V.

The objective of this study was to estimate genetic parameters for agronomic traits and nutritional value in intraspecific hybrids of B. decumbens. For this, a population of 1,415 hybrids was evaluate... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2016

Author(s): RODRIGUES JÚNIOR, C. T.; CARNEIRO, M. S. de S.; MAGALHAES, J. A.; PEREIRA, E. S.; RODRIGUES, B. H. N.; COSTA, N. de L.; PINTO, M. do S. de C.; ANDRADE, A. C.; PINTO, A. P.; FOGACA, F. H. dos S.; CASTRO, K. N. de C.

O efeito da época de diferimento sobre a produção e composição química da forragem do capim-Marandu (Brachiaria brizantha cv. Marandu), durante a estação seca, foi avaliado em experimento conduzido em... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2015

Author(s): COSTA, N. de L.; TOWNSEND, C. R.; MAGALHÃES, J. A.; PAULINO, V. T.; RODRIGUES, A. N. A.; PEREIRA, R. G. de A.

O efeito de níveis de fósforo (0, 30, 60, 90 e 120 mg/dm3 de P) sobre o rendimento de matéria seca (MS) e composição química de Panicum maximum cv. Massai foi avaliado sob condições de casa-de-vegetaç... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2010

Author(s): MARIANA DIAS; SOUZA, G. B. de; DEL SANTO, V. R.; BARIONI JUNIOR, W.

Fibra Bruta é a porção dos carboidratos totais resistente ao tratamento sucessivo com ácido e base diluídos, sendo em maior parte constituída por celulose, que apresenta baixa digestibilidade para a m... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2009

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.