Search Publications
Filter by:
|
Author(s): PERSEGUINI, A. C.; PEREIRA. C. A. M.; NASSU, R. T. A análise sensorial é definida como a disciplina científica usada para evocar, medir, analisar, e interpretar reações das características dos alimentos e dos materiais de forma que são percebidas pelo... ... |
Author(s): SILVA, G. L.; VASCONCELOS, E. C. G.; MESQUITA, T. M. O.; CAVALCANTE, A. C. R.; CUTRIM JÚNIOR, J. A. A.
|
Author(s): GOMIDE, C. A. de M.; OLIVEIRA, J. S. e; NASCIMENTO JÚNIOR, E. R. do; PACIULLO, D. S. C.
|
Author(s): RANGEL-VASCONCELOS, L. G. T.; FIGUEIREDO, R. de O.; SCHULER, M. A. E.; MARKEWITZ, D.; DAVIDSON, E. A.
|
|
Author(s): SANTOS, P. M.; FRAGALLE, C. V. P.; PEZZOPANE, J. R. M.; VINHOLIS, M. de M. B.; OMOTE, H. de S. G.; CASTRO, L. M. de; PEDROCHI, M. A.; BETTIOL, G. M.; GUIMARAES, E. da S.; GALHARTE, C. A.; AZENHA, M. V.; MALAGUTTI, A. M.
|
Author(s): BULCAO, L. F. de A.; FAVERI, J. C.; JUCA, A. de F.; SANDERS, D. M.; RIBEIRO FILHO, A. de L.; MUNIZ, E. N.; MOITA, A. K. F.; PINTO, L. F.
|
Author(s): SOUZA, T. C. de; PINHEIRO, P. M.; LUZ, D. O.; JUCA, A. de F.; FAVERI, J. C.; AZEVEDO, H. C.; PINTO, L. F. B.
|
Author(s): CARVALHO, G. de O.; RODRIGUES, N. F.; TAVARES, S. R. de L.; DONAGEMMA, G. K.; CLEMENTE, E. de P. A necessidade de melhorar a produção de alimentos, agroenergia e outros produtos agropecuários para atender o crescimento da população mundial, estimula o uso eficiente de corretivos e fertilizantes e... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.