Search Publications
Filter by:
Author(s): VOLTOLINI, T. V.; BIASOTO, A. C. T.; OLIVEIRA, E. A.; RYBKA, A. C. P. O presente trabalho objetivou avaliar a composição químico-bromatológica do farelo do resíduo do cambuí, determinando seus teores de matéria seca (MS), matéria orgânica (MO), proteína bruta (PB), maté... ... |
Author(s): SANTANA, J. G. S.; NASCIMENTO, A. L. S.; COSTA, T. S.; ALMEIDA, T. M. B. de; RABBANI, A. R. C.; MUNIZ, A. V. C. da S. Cambui (Myrciaria tenella O. Berg) is a native species from Brazil, which belongs to the family Myrtaceae. Molecular characterization is one of the most used tools for the study of the biotechnologica... ... |
Author(s): FONTES, M. C. M.; ARAUJO, P. C. C. de; FARIAS, A. E. N. de O.; BARBOSA, A. M.; SILVA, A. V. C. da; SILVA, K. S. Bacterial resistance is a global public health issue. Among these pathogens, Enterococcus faecium nosocomial has been highlighted due to its potential to cause bacteremia infections. The incidence of... ... |
Author(s): NASCIMENTO, A. L. S.; PEREIRA, C. S. A.; LEDO, A. da S.; MUNIZ, A. V. C. da S.
|
Author(s): ANDRADE, R. da M.; SILVA, A. V. C. da; SILVA JUNIOR, J. F. da; LEDO, A. da S.
|
Author(s): LEDO, A. da S.; BARIN, L. B.; MUNIZ, A. V. C. da S.; SA, F. P. de; MACHADO, C. de A.
|
Author(s): TOCCHETTO, A. L.; SIMONETTO, E. de O.; TOCCHETTO, M. R. L.; PEREIRA, L. C. O Sistema de Informação de Gerenciamento de Resíduos Sólidos? SIGRS, foi desenvolvido a partir das informações fornecidas pela FEPAM - RS (Fundação Estadual de Proteção Ambiental Henrique Luís Roessle... ... |
Author(s): REZENDE, F. A. de; BARROS, D. L. de; SANTOS, V. A. H. F. dos; LANGER, J.; ROSALINO, T. A busca por métodos que possibilitem a reutilização de resíduos agroindustriais se mostra como prática importante para reciclagem de materiais que apresentam potencial de retorno ao processo produtivo... ... |
Author(s): SILVA, A. V. C. da; NASCIMENTO, A. L. S.; MUNIZ, E. N. Cambuizeiro is a fruit native to the Atlantic Forest biome that has potential for ornamental useand for human consumption, either raw or processed, due to the organoleptic characteristics of its fruit... ... |
Author(s): ARAUJO, D. M. de F.; ANJOS, C. S. S.; PAIVA, P. M. V. de Utilizou-se um ensaio de respirometria para estimar o potencial de sequestro de carbono no solo pela incorporação de carvão das cascas de frutos da castanha-do-brasil. Os carvões produzidos a 350ºC, 4... ... |
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.